Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pallo suukapula

Uutiskirje

Suunaamari, jossa punainen pallokieli

Punainen pallokieli, joka on taitavasti piilotettu korkealaatuisesta nahasta valmistetun suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät täydellistä ja hiljaista alistumista orjuusistunnoissaan. Tämän lisävarusteen avulla orjalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja



    Tämä suunaamari, jossa on integroitu punainen pallokieli, on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tehokasta suukapulaa! Punainen pallokieli, joka on taitavasti kätketty laadukkaasta nahasta valmistetun suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat täydellisen ja hiljaisen alistumisen orjuusistuntojensa aikana.

    Tämän lisävarusteen avulla orjalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.Tuotteen ominaisuudet:

    • Kiinteä istuvuus ja ehdoton hiljaisuus: Pallokieli painetaan tukevasti suuhun ja kiinnitetään paikalleen suunaamarin avulla, joten sitä ei voi yksinkertaisesti työntää ulos kielellä. Kaksinkertaisesti ommeltu ja vuorattu suunaamari takaa täydellisen istuvuuden ja vaimentaa kaikki äänet, joten ehdoton hiljaisuus on taattu.
    • Mukava suukapula: Suumaskilla varustettu pallokapula mahdollistaa mukavan suukapulan. Suukapula pysyy tukevasti suussa suunaamarin paineen ansiosta. Suunaamarin suurempi kosketuspinta on hellävarainen suun kulmille, sillä nahkahihna tai -nauha ei leikkaa suun kulmia. Nämä ominaisuudet tekevät tästä MEO:n suukapulasta monien BDSM-harrastajien ykkösvalinnan maailmanlaajuisesti.
    • Sopeutuvuus: Soljella varustetulla päähihnalla varustettu suukapulamme takaa täydellisen istuvuuden pienille ja suurille päille, naisille ja miehille.


    Suukapulamme on saatavana kolmella eri halkaisijalla, mikä tekee siitä ihanteellisen suukapulan aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille:

    • Pallo suukapula, jonka halkaisija on 40 mm (n. 1,57 tuumaa)
    • Pallo suukapula, jonka halkaisija on 45 mm (n. 1,77 tuumaa)
    • Pallokieli, jonka halkaisija on 50 mm (n. 1,97 tuumaa)


    Valikoimaamme kuuluva suunaamarilla varustettu pallokieli suukapula ei ole ainoastaan erityisen tehokas, vaan se tarjoaa myös erittäin mukavan tavan suukapulan kiinnittämiseen. Korkealaatuisen nahan ja hienostuneen muotoilun yhdistelmä takaa tiukan istuvuuden ja maksimaalisen vaikutuksen.

    Eri kokojen ansiosta tämä pallokieli sopii kaikille kokemustasoille, joten se on välttämätön lisävaruste hyvin varustetussa BDSM-kokoelmassa.Lisätietoja:

    • BDSM-pallokieli
    • Materiaali: nahka (suunaamari), silikoni (pallokieli)
    • Kuulakapulat MEO:n BDSM-myymälässä: MEO, yksi johtavista saksalaisista korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden valmistajista, tarjoaa vaikuttavan valikoiman kapuloita jokaiseen makuun ja kokemustasoon. Tuotevalikoima ulottuu klassisista pallokapeista innovatiivisiin malleihin, kuten hämähäkkikapuloihin ja erikoismalleihin, kuten kuuluisaan Piss Gag ja suunaamarit, joissa on integroidut kuulakapulat. Jokainen tuote valmistetaan korkeimmalla tarkkuudella ja parhaista materiaaleista mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. MEO:n suukapulat ovat tunnettuja niiden pitkäikäisestä laadusta, ergonomisesta istuvuudesta ja kyvystä tehostaa BDSM-kokemusta. Yhdistämällä perinteisen käsityötaidon ja modernin muotoilun MEO asettaa uusia standardeja BDSM-skenessä. Asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat hienostunutta muotoilua, laajaa sovellusvalikoimaa ja korkeita turvallisuusstandardeja, joita jokainen tuote tarjoaa. MEO pitää erittäin tärkeänä asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja tarjoaa kattavaa neuvontaa, jotta jokainen voi löytää tarpeisiinsa täydellisen tuotteen. Olipa kyse sitten aloittelijoista, jotka ottavat ensiaskeleitaan BDSM-maailmaan, tai edistyneistä käyttäjistä, jotka haluavat laajentaa kokoelmaansa, MEO-myymälästä löytyy jokaiselle sopiva lisävaruste.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Arviointi 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Arviointi 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Suunaamari, jossa punainen pallokieli

          Suunaamari, jossa punainen pallokieli

          Punainen pallokieli, joka on taitavasti piilotettu korkealaatuisesta nahasta valmistetun suunaamarin taakse, on lopullinen ratkaisu kaikille, jotka etsivät täydellistä ja hiljaista alistumista orjuusistunnoissaan. Tämän lisävarusteen avulla orjalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nauttia tiukasta sidonnasta täydellisessä hiljaisuudessa.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: