Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Peniksen hihat ja peniksen suojukset

Uutiskirje

Kinky Black Dick - Peniksen holkki, jossa on nupit

Tämä penishylsy, jossa on ihanan stimuloivia nuppuja, muuttaa minkä tahansa keskivertopeniksen mustaksi seksihirviöksi. Täydellinen fantasioidesi pimeän puolen toteuttamiseen! Tutustu, mitä muuta tämä musta silikoninen penishylsy tarjoaa täällä MEOssa...

Lisätietoja

3721/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä penishylsy, jossa on ihanan stimuloivia nuppuja, muuttaa minkä tahansa keskivertopeniksen mustaksi seksihirviöksi. Täydellinen fantasioidesi pimeän puolen toteuttamiseen!

    Tutustu, mitä muuta tällä mustalla silikonisella penishylsyllä on tarjottavanaan täällä MEO:ssa... Tämä penishylsy, jossa on paksut nupit, on ehdoton sisäpiirin vinkki kaikille, jotka haluavat kokea sitä pientä ekstraa seksin aikana - olipa kyseessä sitten anaalinen tai vaginaalinen. Paksut nupit hierovat jokaista kohtaa kumppanisi sisällä, tehostavat jokaista liikettä ja lisäävät nautinnon tunnetta.

    Jokainen tunkeutuminen aiheuttaa voimakkaan kihelmöivän tunteen ja tunnet itsesi ja kumppanisi kirjaimellisesti räjähtävän himosta. Musta penishylsy on joustava silikoninen seksilelu, joka pujotetaan peniksen päälle ja pidetään paikallaan. Penishylsyämme on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja koostumuksisina, ja se varmistaa, että seksistä tulee jotain aivan erityistä molemmille kumppaneille.

    Penishylsymme on jotain aivan erityistä!

    • Penishylsy tekee seksistä intensiivisempää - olipa se sitten anaalista tai vaginaalista. Nupit stimuloivat voimakkaammin ja saavuttavat enemmän erogeenisiä vyöhykkeitä, mikä lisää nautintoa merkittävästi. Jokainen tunkeutuminen peräaukkoon tai emättimeen tuntuu intensiivisemmältä ja tarjoaa poikkeuksellisen nautinnon tunteen molemmille kumppaneille.
    • Mielikuvituksellinen muotoilu: Musta penishylsy on ehdoton katseenvangitsija! Se muistuttaa eläimen peniksen villiä muotoa tai myyttisen olennon salaperäistä penistä. Yksityiskohtainen muotoilu ja korostuneet rakenteet tarjoavat intensiivistä visuaalista ja fyysistä nautintoa.
    • Pidempi kestävyys seksin aikana: Toinen penishylsyn suuri etu on, että se auttaa miehiä kestämään pidempään seksin aikana. Paksumpi materiaali vähentää peniksen suoraa stimulaatiota, mikä johtaa uskomattoman hyvään seksiin, joka yksinkertaisesti kestää pidempään!
    • Laadukas silikoni: Pehmeästä, kehoystävällisestä silikonista valmistettu penishylsy tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja luotettavuuden. Materiaali on hypoallergeeninen, lateksiton ja ftalaatiton, joten voit keskittyä täysin nautintoon.
    • Ihanteellinen istuvuus: Musta penishylsy istuu varmasti ja tukevasti, sillä se mukautuu täydellisesti käyttäjän penikseen ja kiveksiin. Joustava mutta vakaa istuvuus varmistaa, että penishylsy ei lipsu penetraation aikana ja pysyy aina paikallaan.
    • Yksinkertaisesti nerokas: venyvän silikonin ansiosta penishylsy on helppo pukea ja ottaa pois. Se mukautuu eri peniskokoihin ja tarjoaa mukavan ja tukevan pidon.
    • Helppo puhdistaa: Käytön jälkeen nupullinen penishylsy voidaan yksinkertaisesti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. VERYCLEAN Vielä perusteellisempaan puhdistukseen suosittelemme suihkettamme.


    Lisätietoja:

    • Penishylsy, jossa on nupit
    • Sopii: Joustava, mukautuu eri peniskokoihin
    • Väri: musta
    • Halkaisija: 30 mm
    • Pituus: 135 mm
    • Materiaali: silikoni
    • Sovellus: Silikoni: Silmukka kivesten ympärille, jotta saat tukevan ja miellyttävän otteen. Nauti tämän ainutlaatuisen lisävarusteen tarjoamista mielikuvituksellisista ja intensiivisistä tuntemuksista.
    • Voiteluaine anaaliseen/vaginaaliseen käyttöön: Käytä laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, esim. Aquameo, jotta kokemuksesta tulee vieläkin intensiivisempi ja nautinnollisempi. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat ihoystävällisiä, helposti pestäviä ja yhteensopivia kaikkien seksilelujen kanssa. Aquameo varmistaa, että penishylsy tunkeutuu peräaukkoon tai emättimeen hellävaraisesti ja pehmeästi - loputtoman nautinnon saamiseksi ilman keskeytyksiä.
    • Helppo puhdistaa: Penishylsyn puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa. VERYCLEAN Käytä vain lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai suihkeemme puhdistaaksesi penishylsyn perusteellisesti.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Kirjoita oma arvostelusi

      Kinky Black Dick - Peniksen holkki, jossa on nupit

      Kinky Black Dick - Peniksen holkki, jossa on nupit

      Tämä penishylsy, jossa on ihanan stimuloivia nuppuja, muuttaa minkä tahansa keskivertopeniksen mustaksi seksihirviöksi. Täydellinen fantasioidesi pimeän puolen toteuttamiseen! Tutustu, mitä muuta tämä musta silikoninen penishylsy tarjoaa täällä MEOssa...

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      23 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: