Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penistulppa - The Tuner

Penispistokkeen "The Tuner" avulla masturbaatiosta tulee täysin uusi kokemus. Vapauta syvimmät intohimosi ja koe orgasmeja ennennäkemättömällä tavalla. Laadukkaasta lääketieteellisestä teräksestä valmistettu penistulppa tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja vie sinut ekstaasin äärelle.

Lisätietoja

9726/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penistulppa - The Tuner - Intensiivisimpään masturbaatiokokemukseen

    Penistulpan "The Tuner" avulla masturbaatiosta tulee täysin uusi kokemus. Vapauta syvimmät intohimosi ja koe orgasmeja ennennäkemättömällä tavalla. Laadukkaasta lääkinnällisestä teräksestä valmistettu penistulppa tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja ajaa sinut ekstaasin partaalle.

    Penistulppa, jota miehet rakastavat: Käytännöllinen muotoilu, jossa on täyspitkä aukko

    Penispistokkeessa on täyspitkä aukko, jotta sperma tai virtsa voi valua ulos helposti. Hienostuneen muotoilunsa ansiosta penistulppa on turvallinen ja helppokäyttöinen, joten sen käyttö on mukavaa ja luotettavaa.

    Ainutlaatuinen stimulaatio ja syvemmät tuntemukset

    Penistulpan käyttö tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen stimulaation, joka eroaa merkittävästi perinteisistä itsetyydytysmenetelmistä. Tulpan asettaminen paikalleen stimuloi suoraan peniksen sisällä olevia hermoja, mikä johtaa voimakkaampiin ja syvempiin tuntemuksiin. Vähitellen lisääntyvä paine, kun penistulppa työnnetään hitaasti sisään ja se venyttää virtsaputkea, on erityisen kiihottavaa.

    Kontrolli ja luottamus - täydellinen penistulppa BDSM:ään

    Toinen vetovoimatekijä on penistulpan käytön edellyttämä kontrolli ja luottamus - ihanteellinen BDSM-kontekstiin. Tämäntyyppinen stimulaatio on kokeneille käyttäjille intensiivinen kokemus, joka voi merkittävästi tehostaa orgasmeja.

    Tämä penistulppa on täydellisen kokoinen maksimaaliseen stimulaatioon

    Kokonaispituus on 15,5 cm ja työnnettävissä oleva pituus 12 cm, joten kartiomaisen varren omaava pistoke takaa hitaasti mutta intensiivisesti kehittyvän stimulaation. Halkaisija kasvaa 6 mm:stä lähes 12 mm:iin erityisen syvää stimulaatiota varten. Reunassa olevat kahvat estävät penistulpan tunkeutumisen kokonaan ja tekevät sen irrottamisesta helppoa ja turvallista.

    Penistulpan helppo käyttö ja hoito

    Työntöön suosittelemme erityistä VeryDeep-liukuvoidettamme, joka tukee hellävaraista ja miellyttävää käyttöä. INSTACLEAN Käytön jälkeen suihkeemme varmistaa pistokkeen hygieenisen puhdistuksen, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen ongelmitta.

    Lisätietoja:

    • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penistulppa
    • Materiaali: Korkealaatuinen ruostumaton teräs
    • Pituus: 15,5 cm, työnnettävä pituus: 12 cm
    • Halkaisija: kartiomainen 6 mm:stä hieman alle 12 mm:iin
    • Ontto muotoilu virtsan tai siemennesteen poistamista varten
    • Kädensijat turvalliseen käsittelyyn
    • Hygienia on ratkaisevassa asemassa seksileluja käytettäessä, erityisesti penistulppien, dilataattorien ja virtsaputkivärähtelijöiden kaltaisten tuotteiden kohdalla, jotka työnnetään kehon herkille alueille. Perusteellinen puhdistus ennen ja jälkeen jokaisen käytön on välttämätöntä. INSTACLEAN Bakteerit voidaan poistaa tehokkaasti erityispuhdistusaineilla, kuten suihkeellamme, jotta seksilelut pysyvät aina hygieenisinä ja turvallisina. Varmista myös, että säilytät tämäntyyppiset seksilelut puhtaassa ja kuivassa paikassa ja tarkistat ne säännöllisesti vaurioiden varalta turvallisen kokemuksen varmistamiseksi.
    • MEO, joka tunnetaan ja arvostetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista BDSM-tarvikkeistaan, tarjoaa laajan valikoiman tuotteita virtsaputken stimulointiin. Näihin kuuluvat penistulpat, virtsaputken laajentimet, virtsaputkivibraattorit ja monet muut erikoistuneet BDSM-seksilelut. Nämä tuotteet ovat ihanteellisia voimakkaan stimulaation ystäville ja tarjoavat sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille jännittävän mahdollisuuden löytää uusia tuntemuksia. MEO painottaa aina korkealaatuisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä ja lääketieteellisen luokan silikonia, maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penistulppa - The Tuner

    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu penistulppa - The Tuner

    Penispistokkeen "The Tuner" avulla masturbaatiosta tulee täysin uusi kokemus. Vapauta syvimmät intohimosi ja koe orgasmeja ennennäkemättömällä tavalla. Laadukkaasta lääketieteellisestä teräksestä valmistettu penistulppa tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja vie sinut ekstaasin äärelle.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: