Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Piiskat ja flogger

Uutiskirje

BDSM flogger valmistettu mustasta/punaisesta nahasta

Hellävaraisille tai koville ripsienpidennyksille! Tämä flogger mEO:lta on valloittanut BDSM-yhteisön sydämet myrskyllä. Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja se ei ainoastaan tarjoa täydellistä tuntumaa, vaan tekee myös vaikutuksen ensiluokkaisella ammattitaidollaan.

Lisätietoja

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM flogger valmistettu mustasta/punaisesta nahasta

    Hellävaraiseen tai kovaan ruoskimiseen! Tämä flogger mEO:lta on valloittanut BDSM-yhteisön sydämet myrskyllä. Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja se ei ainoastaan tarjoa täydellistä tuntumaa, vaan tekee myös vaikutuksen ensiluokkaisella ammattitaidollaan. Vankan rakenteensa ja harkitun muotoilunsa ansiosta tämä flogger tarjoaa juuri sen, mitä monet muut BDSM-tuotteet vain lupaavat - voimakkaat, hallitut iskut, jotka ilahduttavat niin aloittelijoita kuin ammattilaisiakin.

    Laatua perinteisen käsityötaidon avulla

    MEO®:n filosofia heijastuu myös floggeriimme, melojiimme ja ruoskoihimme: työskentelemme yksinomaan kokeneiden ruoskanvalmistajien kanssa, jotka tuottavat ensiluokkaisia tuotteita perinteisiä valmistusprosesseja käyttäen.

    Täydellinen isku 24 nahkahihnan ansiosta

    Ruoskamme 24 nahkahihnaa, joista jokainen on punottu puolet pituudestaan, takaavat korkean ilmanvastuksen ja tuottavat ruoskalle ominaisen äänen, kun se osuu pakaraan tai selkään flogger.

    A flogger monikäyttöinen

    Meidän flogger nahasta valmistettua piiskaa käytetään lämmittämään kehon kärsiviä alueita paremman verenkierron edistämiseksi ja siten loukkaantumisriskin vähentämiseksi sekä hellävaraisiin iskuihin tai koviin iskuihin. Käsihihna takaa hyvän otteen ja 70 cm:n pituisen pituisen flogger täydellisesti säilytettävissä. Lyhyesti sanottuna: tämä flogger on pakollinen hankinta kaikille selkäsaunan ystäville.

    Laadukas BDSM-tarvike MEO:lta

    MEO tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisesta BDSM-tarvikevalikoimastaan ja asettaa uusia standardeja HURTME-mallistollaan. Tässä eksklusiivisessa sarjassa yhdistyvät ensiluokkainen käsityötaito ja hienostunut muotoilu, ja se tarjoaa sekä uusille tulokkaille että kokeneille BDSM-faneille intensiivisiä kokemuksia. Olipa kyseessä flogger, paddle tai ruoska - jokainen HURTME-malliston tuote on valmistettu parhaista materiaaleista ja takaa täydellisen tasapainon tyylikkyyden, toiminnallisuuden ja sen tietyn kivun välillä, joka tekee piiskaamisesta niin jännittävää.

    Lisätietoja:

    • flogger hURTME-sarjasta.
    • Käsintehty parhaasta nahasta.
    • Kokonaispituus: n. 68 cm
    • Kahvan pituus: n. 22 cm
    • Kahvan paksuus: 2,5 cm
    • 24 nahkahihnaa
    • Sopii sekä BDSM-aloittelijoille että BDSM-ammattilaisille.
    • Seksuaalista nautintoa ruoskimisen avulla: Ruoskiminen on suosittu seksuaalinen käytäntö seksuaalisen nautinnon tuottamiseksi. Niin sanottu flagellointi on yksi BDSM:n seksuaalisista lajeista.
    • Ruoskan vastuullinen käyttö: BDSM-seksilelujen, kuten ruoskan, käyttö on flogger edellyttää aina vastuuntuntoa ja keskinäistä kunnioitusta osallistujien välillä. Noudata aina Safe, Sane & Consensual (SSC) -periaatteita!
    • Käytä vain flogger vain, jos olet perehtynyt sen käsittelyyn. Vältä kehon herkkiä alueita, erityisesti kasvoja, kaulaa ja munuaisten aluetta. Harjoittelu tyynyllä tai vastaavalla etukäteen voi olla hyödyllistä, jotta saat tuntuman harjoituksen sisältöön flogger tuntuman saamiseksi.
    • BDSM-toiminta tulisi aina suorittaa selvin mielin. Vältä käyttämästä flogger jos olet alkoholin, huumeiden tai voimakkaan lääkityksen vaikutuksen alaisena. Kiinnitä aina huomiota kumppanisi fyysiseen ja psyykkiseen kuntoon.
    • Puhu avoimesti ja rehellisesti kumppanisi kanssa rajoistasi ja toiveistasi. Sovi selkeä Safewordniin, että toiminta voidaan lopettaa milloin tahansa, jos jompikumpi osallistuja tuntee olonsa epämukavaksi.
    • BDSM on intiimi suhde, jossa luottamus ja viestintä ovat ensiarvoisen tärkeitä. Käytä flogger kunnioittavasti ja vastuullisesti varmistaaksesi turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille osapuolille.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Arviointi 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM flogger valmistettu mustasta/punaisesta nahasta

        BDSM flogger valmistettu mustasta/punaisesta nahasta

        Hellävaraisille tai koville ripsienpidennyksille! Tämä flogger mEO:lta on valloittanut BDSM-yhteisön sydämet myrskyllä. Se on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, ja se ei ainoastaan tarjoa täydellistä tuntumaa, vaan tekee myös vaikutuksen ensiluokkaisella ammattitaidollaan.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: