Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Piiskat ja flogger

Uutiskirje

BDSM ruoska - Kissa-O-7-hännät

Tämä korkealaatuinen ruoska on välttämätön jokaisessa BDSM-suhteessa. Seitsemän punottua ruoskan säiettä on valmistettu aidosta lehmännahasta, joka on parkittu kuusipuun sisään, ja ne antavat erehtymättömän särön, joka osuu joka kerta juuri sinne, minne haluat.

Lisätietoja

10012/00

saatavilla

Lisätietoja

BDSM ruoska - Kissa-O-7-hännät

Koe täydellinen yhdistelmä tarkkuutta ja intensiteettiä punotun Cat-O-7-Tailsin kanssa. Pride Tämä hieno BDSM-ruoska ei ole vain värikäs kunnianosoitus homoille, vaan se tarjoaa myös voimakkaita ja tarkkoja iskuja seitsemällä punotulla 6 mm paksulla ruoskan säikeellä. Tämän ylellisen ruoskan jokainen isku päättyy pistävään nautinnon kipuun, joka muistuttaa ratsupiiskan iskuja ja jättää voimakkaan, polttavan tunteen kumppanisi iholle.

Täydellinen edistyneisiin rangaistusskenaarioihin

Raskaiden, punottujen ruoskan säikeidensä ansiosta Cat-O-7-Tails tarjoaa intensiivisemmän iskun kuin pehmeämmät ruoskat, joten se on ihanteellinen BDSM:ään flogger ja sopii näin ollen BDSM-faneille, jotka haluavat viedä iskuleikin seuraavalle tasolle. BDSM-piiskan ergonomisesti muotoiltu kahva takaa tarkan hallinnan jokaisella liikkeellä, kun taas tukeva nahkasilmukka ranteen ympärillä lisää varmuutta voimakkaisiin iskuihin.

Käsintehty ja kestävä laatu

Tämä laadukas ruoska on välttämätön osa mitä tahansa BDSM-suhdetta. Seitsemän punottua ruoskan säiettä on valmistettu aidosta lehmännahasta, joka on parkittu kuusipuun sisään, ja ne tarjoavat erehtymättömän iskun, joka osuu joka kerta juuri sinne, minne haluat. Käsityötaito ja kulutusta kestävä materiaali tekevät Cat-O-7-piiskan hännistä korvaamattoman työkalun ammattilaisille ja vaativille harrastajille.

Lisätietoja:

.

  • Ylellinen BDSM-piiska intensiiviseen BDSM-hauskanpitoon Impact Play
  • Täydennä BDSM-repertuaariasi tällä ainutlaatuisella, laadukkaalla punotulla Cat-O-7-hännällä ja nauti intensiivisistä hetkistä täynnä himoa ja kontrollia!
  • Cat-O'-7-Tails: Termi "Cat-O'-Tails" on johdettu perinteisestä "Cat-O'-Nine-Tails" -piiskasta, jossa on useita (yleensä yhdeksän) piiskan säikeitä. Tässä tapauksessa ruoskassa on seitsemän ruoskan säiettä tai "häntää", mistä nimi "Cat-O'-7-Tails". Piiskan säikeiden määrä vaikuttaa tuntumaan - vähemmän piiskan säikeitä voi olla kovempi ja tarkempi, kun taas useampi piiskan säie jakaa tuntumaa.
  • Impact Play Meidän Cat-O'-7-hännät käytetään pääasiassa . Punottujen ruoskan säikeiden ansiosta se tarjoaa tarkemman ja usein kovemman osuman kuin muut ruoskat. Piiskan säikeiden määrä (7) varmistaa, että iskut eivät leviä liian laajalle, vaan kohdistuvat tiettyihin ihoalueisiin, mikä tekee siitä suositun lisävarusteen intensiivisempiin BDSM-istuntoihin.
  • Cat-O'-7-Tails yhdistää perinteiset ruoskan elementit punottujen ruoskan säikeiden tarkkuuteen ja vahvuuteen, mikä tekee siitä BDSM-ruoskan suosikkia - ihanteellinen niille, jotka haluavat kohdennettua, intensiivistä vaikutusta.
  • Pitkä kahva tarkkaa hallintaa ja vaikuttavaa muotoilua varten
  • 7 punottua, 6 mm paksuista nahkasäiettä intensiivistä stimulaatiota varten
  • Tukeva nahkasilmukka takaa turvallisen otteen
  • Materiaali: Korkealaatuista nahkaa
  • Kirkas sateenkaarimuotoilu kunnianosoituksena Gaylle Pride
  • Kahvan pituus: 44,5 cm
  • Piiskan kokonaispituus: 95 cm
  • Piiskan säikeiden pituus: 50 cm
  • Piiskan säikeiden paksuus: 6 mm
  • Paino: noin 265 grammaa
  • Materiaali: Aitoa nahkaa
  • Braid Cat-O'-7-Tails -ruoskaa käytettäessä on tärkeää noudattaa BDSM:n perusperiaatteita: Safe, Sane and Consensual (SSC). Tämä ruoska tarjoaa intensiivisen kokemuksen punottujen ruoskan säikeiden ja tarkan iskuvoiman ansiosta, joten on erityisen tärkeää käsitellä sitä vastuullisesti ja varovasti.
  • Varmista, että sinä ja kumppanisi viihdytte ja että kaikki turvatoimet on toteutettu. Impact Play Käytä Safe Words -sanoja pysäyttääksesi tai keskeyttääksesi milloin tahansa istunnon aikana. On tärkeää välttää kehon herkkiä alueita ja lisätä intensiteettiä hitaasti.
  • Käytä BDSM-ruoskaa huolellisesti ja vastuullisesti. Keskustelkaa yhdessä istunnon rajoista ja toiveista ennen käyttöä. Impact Play Järkevyys tarkoittaa myös sitä, että kiinnität huomiota kumppanisi fyysisiin merkkeihin varmistaaksesi, että ruoska pysyy turvallisissa rajoissa.
  • Punontakissojen käytön on aina perustuttava molemminpuoliseen suostumukseen. Etukäteen on keskusteltava selkeästi siitä, millaista stimulaatiota halutaan, ja kumppanin rajoja on aina kunnioitettava. Yhteisymmärrys on jokaisen BDSM-istunnon perusta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

BDSM ruoska - Kissa-O-7-hännät

BDSM ruoska - Kissa-O-7-hännät

Tämä korkealaatuinen ruoska on välttämätön jokaisessa BDSM-suhteessa. Seitsemän punottua ruoskan säiettä on valmistettu aidosta lehmännahasta, joka on parkittu kuusipuun sisään, ja ne antavat erehtymättömän särön, joka osuu joka kerta juuri sinne, minne haluat.

Kirjoita oma arvostelusi

26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: