Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Real Ass Play

Uutiskirje

Raskas metallipylväs 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksa

Jos etsit erittäin raskasta ja vankkaa metallista pyllypistoketta, joka täyttää ja sulkee peräaukon kokonaan, niin 1,1 kg HeavyHitters ™ on juuri sitä, mitä etsit. Tässä erittäin raskaassa ja erityisen eksklusiivisessa, erittäin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pepputulpassa yhdistyvät ripaus ylellisyyttä ja toiminnallisuus, ja se tarjoaa verrattoman intensiivistä anaalista stimulaatiota.

Lisätietoja

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos haluat erittäin raskaan ja vankan metallisen pyllypistokkeen, joka täyttää ja sulkee peräaukon kokonaan, MEO:n 1,1 kg HeavyHitters™ on juuri sitä, mitä etsit. Tässä erittäin raskaassa ja erityisen eksklusiivisessa, erittäin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pepputulpassa yhdistyvät ripaus ylellisyyttä ja toiminnallisuus, ja se tarjoaa verrattoman intensiivistä anaalista stimulaatiota.

    Tutustu HeavyHitters™-metallipylvästulppaan, joka on ehdoton hankinta kaikille, jotka haluavat kokea anaalistimulaation seuraavan tason!

    Klassisen tyylikkään, mutta vaikuttavan voluumisen muotoilunsa ansiosta tämä metallinen pepputulppa on suunniteltu tarjoamaan henkeäsalpaavan voimakkaan anaalisen täyteläisyyden tunteen. Vaikuttava 1,1 kg:n paino ei ainoastaan anna tälle raskaalle metalliselle pepputulpalle huomattavaa läsnäoloa, vaan myös vahvistaa lantionpohjaasi, mikä johtaa väistämättä voimakkaampiin siemensyöksyihin ja voimakkaampiin orgasmeihin.

    Tämä metallinen pepputulppa on suunniteltu erityisesti kokeneille käyttäjille, jotka etsivät vaativaa ja syvää anaalista stimulaatiota. HeavyHitter™-pepun tulpan hellävaraisesti muotoiltu kärki yhdessä liukuvoiteemme kanssa mahdollistaa sen, että Glory Hole lähes vaivattoman ja mukavan työnnön peräaukkoon. Kun metallinen peräaukkotulppa on työnnetty paikalleen, se istuu tiukasti peräaukkoon ja tarjoaa jatkuvaa, tyydyttävää läsnäoloa, josta voi nauttia tuntikausia.

    Anaalipenetraation jännitys HeavyHitter™-anaalitulpan avulla:

    Anaalitulpan viehätysvoima piilee intensiivisen stimulaation ja syvän täyttymyksen ja hallinnan tunteen ainutlaatuisessa yhdistelmässä. Peräaukon tietoinen sulkeminen luo jännittävän paineen ja rentoutumisen vuorovaikutuksen, joka saa koko kehon jännittyneeksi. Monille asiakkaillemme se on täydellinen yhdistelmä fyysistä nautintoa ja hallinnan menettämisen tunnetta. Tämä stimulaatio vetoaa kaikkiin aisteihin ja tekee HeavyHitter™-pyllytulpasta välttämättömän lisävarusteen äärimmäisen anaalileikin ystäville.

    Mikä tekee HeavyHitter™-metallisesta pepputulpasta niin erityisen?

    • Materiaali ja valmistus: HeavyHitters™ on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja siinä yhdistyvät vakaus ja sileä pinta. Raskaan metallisen pepputulpan kiillotettu pinta takaa paitsi kauniin kiillon myös vaivattoman työnnön peräaukkoon.
    • Ainutlaatuinen muotoilu: Metallisen pepputulpan erikoismuoto takaa turvallisen istuvuuden peräaukkoon liukumatta. Raskas metallinen pepputulppa mukautuu täydellisesti sisäiseen anatomiaan, mikä tarjoaa paljon nautintoa sisään työnnettäessä ja äärimmäisen jännittävää vetäessä sitä ulos.
    • Hienovaraisuutta koosta huolimatta: Huomattavasta koostaan huolimatta metallista pepputulppaa voi käyttää huomaamattomasti ja huomaamattomasti ympäri vuorokauden, jotta aistillisesta salaisuudesta voi nauttia koko päivän ja koko yön.
    • Monipuolinen kokemus: Raskaan metallisen pepputulpan avulla jokainen liike - kävele, istu tai seiso - muuttuu eroottiseksi kokemukseksi. Se muuttaa arkiset liikkeet äärimmäisen nautinnon hetkiksi.
    • Turvallisuus: Leveä pohja estää metallisen pepputulpan työntämisen liian syvälle ja vahingossa liukumisen tai juuttumisen peräaukkoon.
    • Stimulaatio: Käytön aikana metallisen pepputulpan leveä pohja voi painaa ympäröiviä erogeenisiä vyöhykkeitä, erityisesti välilihaa, ja tarjota näin lisää stimulaatiota ja nautintoa.
    • Helppo irrotus: Leveän pohjan ansiosta raskas metallinen pepputulppa on helppo ottaa kiinni ja poistaa turvallisesti peräaukosta.
    • Mukavuus: Istuessa tai liikkuessa metallisen pepputulpan pohja tarjoaa tasaisen pinnan, joka painautuu kehoa vasten, mikä tekee pepputulpasta miellyttävämmän ja käytännöllisemmän pitkäaikaisessa käytössä.
    • Voimakas stimulaatio: 1,1 kg:n painon ansiosta tämä metallinen pepputulppa tarjoaa hyvin nykyistä anaalista stimulaatiota ja treenaa lantionpohjaa voimakkaampia orgasmeja varten.


    Vinkkejä metallisen pepputulpan käyttöön:

    Erityisen miellyttävän ja turvallisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme hybridivoiteluaineemme käyttöä Glory Hole Voiteluaine. Tämän voiteluaineen erityinen koostumus tarjoaa täydellisen tasapainon silikonivoiteluaineen notkeuden ja vesipohjaisen voiteluaineen helpon puhdistettavuuden välillä, jolloin voit nauttia HeavyHitter™-tulpan koko potentiaalista. HeavyHitter™-pyllypistokkeen pitkäikäisyyden ja hygienian varmistamiseksi se on puhdistettava perusteellisesti jokaisen käytön jälkeen. INSTACLEAN Lisädesinfiointia varten suosittelemme suihkettamme, joka on kehitetty erityisesti metallisten pepputulppien hygieeniseen puhdistukseen.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Arviointi 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Arviointi 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Arviointi 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Arviointi 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
            Arviointi 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
            Arviointi 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Arviointi 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Raskas metallipylväs 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksa

                Raskas metallipylväs 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Saksa

                Jos etsit erittäin raskasta ja vankkaa metallista pyllypistoketta, joka täyttää ja sulkee peräaukon kokonaan, niin 1,1 kg HeavyHitters ™ on juuri sitä, mitä etsit. Tässä erittäin raskaassa ja erityisen eksklusiivisessa, erittäin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa pepputulpassa yhdistyvät ripaus ylellisyyttä ja toiminnallisuus, ja se tarjoaa verrattoman intensiivistä anaalista stimulaatiota.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: