Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Real Ass Play

Uutiskirje

Handballing Dildo - Oppimiseen fisting

Tämän MEO: n dildon avulla voit valmistautua täydellisesti niin sanottuun "käsipalloiluun", erityiseen lajiin fistingkäsipalloa. Superrealistinen dildo, joka on käden muotoinen ja jossa on kaksi kohotettua sormea, tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden valmistella peräaukkoa askel askeleelta tunkeutumiseen nyrkillä.

Lisätietoja

10059/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Käsipallodildo - harjoittelukumppanisi hyvin erityiseen käsipalloon fisting

    Tämän MEO:n dildon avulla voit valmistautua täydellisesti niin sanottuun "handballingiin", erityiseen handballingiin fistingkäsipalloilun lajiin. Superrealistinen, käden muotoinen dildo, jossa on kaksi kohotettua sormea, tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden valmistella peräaukkoa askel askeleelta nyrkillä tapahtuvaan tunkeutumiseen. Ihoystävällisestä, ftalaatittomasta PVC:stä valmistettu dildo on turvallinen käyttää, ja se tekee vaikutuksen yksityiskohtaisella viimeistelyllään, mukaan lukien kynnet ja kämmenen käsiviivat.

    Realistinen muotoilu intensiiviseen anaaliharjoitteluun

    Tämä dildo ei ole pelkkä dildo, vaan se on kehitetty erityisesti suositun seksuaalisen harjoittelun, "handballingin", vaatimuksia varten. Tämän suuren dildon realistinen muotoilu on ihanteellinen fistingiin valmistautumiseen. Kahden korotetun sormen ansiosta tämä dildo sopii erinomaisesti aloittelijoille, jotka haluavat hitaasti lähestyä intensiivisempiä käytäntöjä, kuten handballingia.

    Laadukas, turvallinen ja realistinen

    Kehoystävällisestä, ftalaatittomasta PVC:stä valmistettu korkealaatuinen dildo on erityisen kestävä ja kestävä. Realistinen huomio yksityiskohtiin takaa autenttisen kokemuksen ja auttaa sinua tehokkaasti laajentamaan anaalirajojasi askel askeleelta. Tämä dildo on 28 cm pitkä ja 6,7 cm halkaisijaltaan, joten se on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa nyrkkeilytaitojaan.

    Mitä on käsinpyörittäminen?

    Handballing on erityinen muoto fistingjossa käsi työnnetään syvälle peräaukkoon tai emättimeen. Toisin kuin klassisessa fisting handballingissa keskitytään käden täydelliseen työntämiseen nyrkin muodossa, ja siinä painotetaan syvempää ja intensiivisempää tunkeutumista. Se vaatii pitkälle kehitettyä tietämystä ja valmistautumista sekä henkisesti että fyysisesti, koska peräaukko venytetään maksimaalisesti. Handballing vaatii intensiivistä valmistautumista, runsaasti liukuvoidetta ja paljon kärsivällisyyttä miellyttävän ja turvallisen kokemuksen varmistamiseksi.

    Suositeltu puhdistus ja hoito

    Jotta dildo pysyisi hygieenisenä ja hyvässä kunnossa pitkään, suosittelemme yksinkertaista mutta perusteellista puhdistusta. Huuhtele dildo lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla jokaisen käytön jälkeen. VERYCLEAN Erityisen perusteelliseen puhdistukseen voit käyttää suihkettamme, joka on kehitetty erityisesti seksileluille ja dildoille ja joka takaa hygieenisen puhtaan tunteen.

    Täydellinen liukuvoide käsipallokokemukseen

    Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme Glory Hole Hybridivoiteluainetta, joka sopii täydellisesti intensiivisiin nyrkkeilysessioihin pitkäkestoisen liukuvuutensa ansiosta. Tässä voiteluaineessa yhdistyvät vesipohjaisten ja silikonipohjaisten voiteluaineiden edut, mikä tekee siitä erityisen liukkaan ja ihoystävällisen - ihanteellinen syvään ja intensiiviseen peräaukon tunkeutumiseen nyrkilläsi.

    Lisätietoja:

    • Käsipallodildo
    • Itsenäinen nyrkkeily tehty helpoksi!
    • Pituus: 28 cm (n. 11,02 tuumaa)
    • Halkaisija: 6,7 cm (n. 2,64 tuumaa)
    • Materiaali: ihoystävällinen, ftalaatiton PVC

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Kirjoita oma arvostelusi

      Handballing Dildo - Oppimiseen fisting

      Handballing Dildo - Oppimiseen fisting

      Tämän MEO: n dildon avulla voit valmistautua täydellisesti niin sanottuun "käsipalloiluun", erityiseen lajiin fistingkäsipalloa. Superrealistinen dildo, joka on käden muotoinen ja jossa on kaksi kohotettua sormea, tarjoaa ihanteellisen mahdollisuuden valmistella peräaukkoa askel askeleelta tunkeutumiseen nyrkillä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: