Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Realistiset dildot

Uutiskirje

Blowjob Realistinen dildo - Dildo 22 cm

Valmistaudu viemään taitosi seuraavalle tasolle realistisen dildomme avulla. Blowjob deepthroat Tätä dildoa ei voi käyttää ainoastaan anaalisesti ja emättimellisesti, vaan se sopii myös täydellisesti harjoitteluun ja . Tämä dildo on täydellisen peniksen ruumiillistuma ja se kiihottaa sinua kaikin tavoin.

Lisätietoja

3713/00

saatavilla

    Lisätietoja

    blowjob blowjob deepthroat

    Realistinen dildo - Dildo 22 cm - Täydellinen harjoittelukumppanisi , ja anaaliseksiin Valmistaudu viemään taitosi seuraavalle tasolle realistisen dildomme avulla. Blowjob deepthroat Tätä dildoa ei voi käyttää ainoastaan anaalisesti ja vaginaalisesti, vaan se on täydellinen myös harjoitteluun ja .

    Tämä dildo on täydellisen peniksen ruumiillistuma ja kiihottaa sinua kaikin tavoin. Vaikuttavan paksun muotonsa, pullistuvan kiimansa ja kauniiden yksityiskohtiensa, kuten korostuneiden suonien ja paksujen kivesten ansiosta tämä dildo näyttää täydelliseltä penikseltä.

    Olitpa sitten aloittelija tai halusitko parantaa suihinottotaitojasi, tämä dildo on ihanteellinen harjoituskumppanisi. Realistinen ulkonäkö ja aito tuntuma (tuntuu kuin oikea penis) tekevät tästä dildosta ehdottoman välttämättömän harjoittelukappaleen.

    Deepthroat Paksu, pullea kiima ja yksityiskohtaiset suonet antavat erittäin realistisen tuntuman, joka auttaa sinua parantamaan tekniikkaasi. Ja jos haluat niellä vieläkin syvemmälle, suuntaan , meillä on täydellinen vinkki sinulle: käytä EZ2SUCK-suihkettamme. Tämä suihke vaimentaa luonnollisen nielemisrefleksin, jotta voit keskittyä täysin seksikkääseen harjoitteluun.

    Muutama suihkaus riittää, ja olet valmis syväkurkun hyvin erityiseen kokemukseen. Olitpa sitten yksin tai kumppanin kanssa, tämä dildo lisää taitojasi ja itseluottamustasi valtavasti.

    Viimeistele suihinotto- ja syväkurkkutekniikkasi tämän erittäin realistisen lelun avulla ja ole valmis yllättämään kumppanisi uusilla kyvyilläsi. Koe uskomattoman realismin ja tehokkaan harjoittelun yhdistelmä tämän täydellisesti suunnitellun peniksen avulla.

    Hanki tämä dildo ja valmistaudu elämäsi intensiivisimpään ja realistisimpaan harjoitteluun!Lisätietoja:

    • blowjob deepthroat Realistinen dildo - täydellinen harjoituskumppanisi , ja anaaliseksiin
    • Väri: Ihon väri
    • Halkaisija: 60 mm (n. 2,36 tuumaa)
    • Pituus: 215 mm (n. 8,46 tuumaa)
    • Työnnettävä pituus: 155 mm (n. 6,10 tuumaa)
    • Paino: 720 grammaa (noin 1,59 kiloa)
    • Materiaali: Korkealaatuinen silikoni
    • Voiteluaine anaaliseen/vaginaaliseen käyttöön: Käytä laadukasta vesipohjaista voiteluainetta, esim. Aquameo, jotta kokemuksesta tulee vieläkin intensiivisempi ja nautinnollisempi. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat ihoystävällisiä, helposti pestäviä ja yhteensopivia kaikkien seksilelujen kanssa. Aquameo varmistaa, että dildo liukuu pehmeästi ja sulavasti vartaloon, jotta nautinto jatkuu loputtomiin ilman keskeytyksiä.
    • Helppo puhdistaa: Villin seikkailun jälkeen dildon puhdistaminen on helppoa. VERYCLEAN Käytä vain lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai suihkeemme puhdistaaksesi dildon perusteellisesti.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Blowjob Realistinen dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistinen dildo - Dildo 22 cm

    Valmistaudu viemään taitosi seuraavalle tasolle realistisen dildomme avulla. Blowjob deepthroat Tätä dildoa ei voi käyttää ainoastaan anaalisesti ja emättimellisesti, vaan se sopii myös täydellisesti harjoitteluun ja . Tämä dildo on täydellisen peniksen ruumiillistuma ja se kiihottaa sinua kaikin tavoin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: