Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksilelut

Uutiskirje

Mies Edge Extra - Peniksen jatke peniksen laajentamiseen

EdgePeniksen jatke Male on peniksen laajentamiseen tarkoitettu peniksen jatke, joka kasvattaa sekä peniksen pituutta että ympärysmittaa vedon avulla. Heti kun tunnet olosi mukavaksi laitteen käytössä ja kudos alkaa venyä, voit lisätä vähitellen laitteen vetovoimaa ja peniksen jatkajan päivittäistä käyttöaikaa.

Lisätietoja

3143/00

199,99 €


-30,00 €

169,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Peniksen jatke Male Edge on peniksen laajentamiseen tarkoitettu peniksen jatke, joka lisää sekä peniksen pituutta että ympärysmittaa vetämällä. Kun tunnet olosi mukavaksi laitteen käytössä ja kudos alkaa venyä, voit vähitellen lisätä laitteen vetoa ja peniksen jatkajan päivittäistä käyttöaikaa.

     

    Jos etsit lisälaitteita, meidän Male Edge Extra on saatavana tyylikkäässä vihreässä ja mustassa kotelossa sekä käytännöllisessä matkalaukussa, jotta voit suorittaa harjoitusohjelmasi missä ja milloin tahansa.

     

    Male Edge Extra on myydyin peniksenpidennyksemme. Siinä on enemmän lisävarusteita kuin pienemmässä perusversiossamme. Matkalaukun avulla voit jatkaa ohjelmaasi matkoilla

     

    Male Extra -laitteen toimituslaajuus Edge Extra -peniksenpidennykseen sisältyy:

     

    • Edge 1 kpl - Miespuolinen peniksen jatke
    • 1 kpl - viivoitin/mittauslaite
    • 1 kpl - urospuolinen Edge Tuotepakkaus
    • 1 kpl - Mies Edge Matkalaukku
    • 1 kpl - Virallinen uros Edge Ohjelma (esite)
    • 3 kpl - Male Edge Kumihihnat
    • 1 kpl - Suojatyyny

     

    Jos etsit lisätarvikkeita, meidän Male Edge Pro voisi olla sinulle sopiva peniksensuurennin.

     

    Miten käytän Male Edge Peniksen pidennystä?

     

    Aseta peniksen jatke ei-erektoituneelle penikselle ja kiristä kumilenkit mukavasti. Se on kivuton ja mukava käyttää seistessä, kävellessä ja istuessa, jopa huomaamattomasti väljien vaatteiden alla. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet Male Edge tarjoaa myös verkossa pääsyn yksityiskohtaiseen selittävään videoon. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä, voit myös rekisteröityä foorumille ja saada erikoisneuvoja.

    Toimivatko peniksen pidennykset? Kyllä, ne toimivat!

     

    Male Edge käyttää peniksen vetomenetelmää (peniksen venyttämistä), joka on luonnollisin menetelmä peniksen suurentamiseen. Mutta miten peniksen venytys toimii? Venyttämällä peniksen akselia tasaisesti ajan mittaan kudossolut jakautuvat ja lisääntyvät - prosessia kutsutaan "sytokineesiksi" - minkä seurauksena peniksen pituus ja ympärysmitta kasvavat pysyvästi. Kyllä - urospuolisen Edge ovat PYSYVIÄ! Peniksen pidennystekniikan käyttämä peniksen laajentamistekniikka voidaan tehdä huomaamattomasti kotona, joten kenenkään ei tarvitse tietää aikomuksesta pidentää penistä.

    Peniksen venyttämisen harjoitussuunnitelma:

     

    Kuuden viikon "Hidas käynnistysohjelma" on ihanteellinen harjoitusohjelma ensikertalaisille käyttäjille, jotta he voivat tottua Male Edge -laitteeseen ja peniksen venytysmenetelmään. Male-koulutusohjelma Edge harjoitusohjelma antaa keholle aikaa tottua peniksen pidennykseen käyttämällä aluksi vain pientä vetoa ja käyttämällä laitetta lyhyen aikaa.

     

    Vetovoimaa ja käytön kestoa lisätään sitten vähitellen viikosta toiseen. Aloitussuunnitelma on tarkoitettu ohjeeksi - jos sinusta tuntuu, että voit edetä ilmoitettua nopeammin, se ei ole ongelma, sillä tuote on joka tapauksessa erittäin turvallinen käyttää. Kun halutut tulokset on saavutettu, peniksen suurennusohjelma voidaan yksinkertaisesti keskeyttää, sillä tulokset ovat pysyviä ilman lisäharjoittelua.

    Peniksen laajentumisen edut:

     

    Kehosi on todennäköisesti juuri niin täydellinen kuin se on. Mutta miksi et lisäisi hieman kokoa ja nauttisi suuremmasta peniksestä? Uskomme, että peniksen suurentaminen Male Edge johtaa itseluottamuksesi lisääntymiseen, parempaan seksielämään ja siten parempaan elämänlaatuun. Meille peniksen suurentaminen on vain yksi tapa pitää kehosi terveenä, aivan kuten kuntosalilla käyminen tai terveellinen ruokavalio. Aloita siis matkasi kohti suurempaa penistä jo tänään. Mies Edge Peniksen jatke on alkuperäinen ja paras menetelmä peniksen laajentamiseen. Male Edge on ylpeä siitä, että se on valmistanut parhaita peniksen pidennystuotteita yli 20 vuoden ajan, ja sillä on yli puoli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää ympäri maailmaa.

     

    • Peniksen pysyvä laajentuminen
    • Vahvemmat/pitkemmät erektiot
    • Voi auttaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn
    • Peniksen kaarevuuden suoristaminen (Peyronien tauti)
    • Mies Edge ei ole sivuvaikutuksia lääketieteellisessä mielessä.

    Miten peniksen jatke toimii? Mikä on peniksen jatke?

     

    Peniksen jatke on laite, jota käytetään peniksen päällä venyttämään kudosta hieman useiden tuntien ajan päivässä. Kun tunnet olosi mukavaksi laitteen käytössä ja kudos alkaa venyä, lisäät vähitellen laitteen vetovoimaa ja laitteen päivittäisten käyttötuntien määrää. Peniksen pidennyslaite Male Edge on peniksen suurennuslaite, joka käyttää vetoa peniksen pituuden ja ympärysmitan kasvattamiseen. Peniksen pidennyslaitteet ovat suosituin menetelmä peniksen pysyvään suurentamiseen. Erikoisklinikalla tehtävän kalliin leikkauksen lisäksi peniksen jatke on ainoa menetelmä, jonka on lääketieteellisesti todistettu johtavan pidempään ja paksumpaan penikseen. Toisin kuin peniksen suurennusleikkauksissa, laitteisiin, joissa peniksen suurentamiseen käytetään vetoa, ei liity vakavia riskejä. Menetelmä voidaan suorittaa mukavasti ja huomaamattomasti kotona, se on oikein käytettynä turvallinen ja luonnollinen tapa suurentaa penistä. Male Edge Peniksen pidennyspidennyksellä voidaan myös korjata peniksen kaarevuuksia.

    Kuinka usein peniksen jatkajaa tulisi käyttää?

     

    Monet miehet ajattelevat, että jos he käyttävät peniksen jatkajaa suositeltua kauemmin, he saavuttavat nopeampia tuloksia. Tämä ei kuitenkaan ole tehokkain tapa saavuttaa nopeampi peniksen laajentuminen. Peniksen pidennykset on suunniteltu lisäämään peniksen pituutta ja paksuutta pidemmän ajan kuluessa, koska tämä on luonnollinen prosessi. Jos Male Edge Laitetta käytetään suositellun määrän tunteja päivässä useiden kuukausien ajan, penis kasvaa huomattavasti suuremmaksi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen miehen keho on erilainen. Jotkut miehet näkevät ensimmäiset tulokset jo muutaman kuukauden kuluttua, kun taas toisilla se voi kestää jopa kuusi kuukautta. Mutta jos ohjelmaa noudatetaan sinnikkäästi ja sitoutuneesti ja laitetta käytetään oikealla tavalla joka päivä, takaamme, että näet merkittäviä tuloksia peniksen suurentumisessa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mies Edge Peniksen jatke peniksen laajentamiseen
    • Male Edge Peniksen jatke voidaan käyttää huomaamattomasti ja mukavasti päivällä väljien vaatteiden alla tai yöllä. Male Edge Peniksen jatke venyttää peniksen akselia, ja voit vapaasti säätää vedon voimakkuutta. Tämä vetävä liike stimuloi kudoksen solujen jakautumista, mikä edistää kudoksen kasvua, jolloin peniksestä tulee ajan myötä pidempi ja paksumpi.
    • Erektion parantaminen: Pidempään ja kovempaan erektioon.
    • Sopii peniksille 4 - 24 cm:n pituisia peniksiä varten
    • Materiaali: POM
    • Halkaisija: 2,0 - 3,5 cm

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Kirjoita oma arvostelusi

      Mies Edge Extra - Peniksen jatke peniksen laajentamiseen

      Mies Edge Extra - Peniksen jatke peniksen laajentamiseen

      EdgePeniksen jatke Male on peniksen laajentamiseen tarkoitettu peniksen jatke, joka kasvattaa sekä peniksen pituutta että ympärysmittaa vedon avulla. Heti kun tunnet olosi mukavaksi laitteen käytössä ja kudos alkaa venyä, voit lisätä vähitellen laitteen vetovoimaa ja peniksen jatkajan päivittäistä käyttöaikaa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: