Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Silmämaskit ja silmäsuojat

Uutiskirje

Anatominen nahkainen silmänympärysnaamari - San Franciscon kokoelma

San Francisco -mallistoon kuuluva nahkainen silmänaamari on yksi parhaista silmänaamareista! Tässä silmänaamarissa yhdistyvät mukavuus ja miellyttävä käyttömukavuus sekä korkea toiminnallisuus, ja se on vankan satulointityön tulos.

Lisätietoja

5861/T01

76,99 €


-10,00 €

66,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    San Francisco -mallistoon kuuluva nahkainen silmänaamari on yksi parhaista silmänaamareista! Tässä silmänaamarissa yhdistyvät mukavuus ja miellyttävä käyttömukavuus sekä korkea toiminnallisuus, ja se on vankan satulointityön tulos. Täydellinen istuvuus, harkittu pehmuste ja muotoiltu nenäsilta takaavat optimaalisen istuvuuden ja ehdottoman läpinäkyvyyden.

    Edut:

    • Täydellinen istuvuus: Muotoiltu nenäsilta ja hienostunut pehmuste varmistavat, että silmänaamari istuu tukevasti ja mukavasti liukumatta. Tämä takaa ehdottoman läpinäkymättömyyden ja tehostaa aistillista kokemusta.
    • Maksimaalinen käyttömukavuus: Laadukkaiden materiaalien ja huolellisen satuloinnin ansiosta silmänaamari tarjoaa vertaansa vailla olevan käyttömukavuuden myös pidempien BDSM-sessioiden aikana. Pehmeä, pehmustettu sisävuori muotoutuu hellävaraisesti ihoa vasten ja ehkäisee painepisteitä.
    • Ensiluokkaista ammattitaitoa: San Francisco -malliston silmänaamari on tunnettu korkeasta toiminnallisuudesta ja anatomisesta muotoilusta. Jämäkkä työstö ja korkealaatuisten materiaalien käyttö takaavat tuotteen pitkän käyttöiän.


    San Francisco -malliston silmänaamari on monen vuoden kokemuksen ja täydellisen käsityötaidon tulos. Se on kehitetty täyttämään korkeimmat mukavuutta ja toimivuutta koskevat vaatimukset.

    Pehmuste ja muotoiltu nenäalue takaavat täydellisen istuvuuden ja estävät valon tunkeutumisen, mikä tehostaa kaikkia muita aisteja ja tekee jokaisesta kosketuksesta intensiivisemmän. Tätä nahkaista silmänaamaria käytetään usein BDSM- ja bondage-toiminnassa tehostamaan aistimuksia ja luomaan täydellisen antautumisen tunteen. Kun käyttäjältä viedään näkö, huomio keskittyy muihin aisteihin, jolloin kosketus, äänet ja hajut voidaan havaita paljon voimakkaammin.

    Silmänaamari tehostaa hallinnan ja alistumisen tunnetta ja luo entistä syvempää läheisyyttä kumppanien välille.Lisätietoja:

    • BDSM anatomiset silmänaamarit - San Francisco -mallisto
    • Materiaali: Korkealaatuinen, pehmustettu nahka
    • Muotoilu: Täydellinen istuvuus, anatomisesti muotoiltu nenäosa täydellistä läpinäkyvyyttä varten
    • Mukavuus: Pehmeä, pehmustettu sisävuori takaa maksimaalisen käyttömukavuuden
    • Valmistustapa: Tukeva satulakangas pitkäikäisyyden ja kestävyyden takaamiseksi
    • Sovellus: Ihanteellinen BDSM- ja bondage-aktiviteetteihin aistillisten vaikutelmien tehostamiseksi
    • San Francisco -malliston silmänaamari on välttämätön lisävaruste kaikille, jotka haluavat viedä BDSM-kokemuksensa uudelle tasolle.
    • MEO:n BDSM-myymälä tarjoaa laajan valikoiman silmänaamioita ja muita BDSM-tuotteita kaikkiin mieltymyksiin ja fantasioihin. Käy MEO-myymälässä ja tutustu silmänaamioiden ja muiden korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden tarjoamiin moniin mahdollisuuksiin. Mallistossa on erityyppisiä silmänaamioita, kuten pehmustettuja nahkasilmänaamioita, ylellisiä silkkisilmänaamioita ja kestäviä neopreenisilmänaamioita, jotka on suunniteltu erityisesti erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Jokainen MEO-myymälän silmänaamari on suunniteltu maksimoimaan aistikokemus estämällä näkö ja tehostamalla muita aisteja, kuten kosketusta, hajua ja kuuloa. MEO:n silmänaamarit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-faneille. MEO:n silmämaskit eivät tarjoa ainoastaan mukavuutta ja helppoutta, vaan myös mahdollisuuden viedä seksi uudelle tasolle aistivajeen avulla. Tuotteidemme laadukkaat materiaalit ja huolellinen työstö takaavat pitkän käyttöiän ja upean käyttökokemuksen. Olipa kyse sitten intiimeistä hetkistä kahdestaan tai intensiivisemmistä BDSM-sessioista, MEO Shopin silmänaamarit ovat monipuolisia ja aina rikkaus. Silmänaamioiden lisäksi MEO bondage shop tarjoaa laajan valikoiman muita BDSM-tuotteita, kuten käsirautoja, suukapuloita, ruoskia ja paljon muuta. Kaikki tuotteet on sovitettu täydellisesti yhteen täydellisen ja tyydyttävän BDSM-kokemuksen takaamiseksi. MEO-myymälä pitää laatua ja turvallisuutta erittäin tärkeinä, joten jokainen tuote täyttää korkeimmat standardit ja takaa turvallisen käytön.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Konzentrations- und Genusshilfe

    Ich schätze die sehr gute Augenmaske, denn sie hilft mir ausgezeichnet, mich auf jegliche Berührungen durch die Hände meiner Dame oder durch von ihr eingesetzte Toys und vor allem auch auf geile Stimulation mit zarten oder festeren Peitschenhieben auf alle sensiblen Stellen zu konzentrieren und entsprechend zu erleben und zu genießen. Aber ich leide auch, denn so kann ich meine Dame in ihren geilen Dessous nicht beobachten.

      Arviointi 

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger !!! Ich liebe diese Maske. Sie ist echt ultimativ, man sieht aboslut nix. Ich bin Kontaktlinsen-Träger und bei normalen Augenmasken muss ich die Linsen vorher rausnehmen. Bei dieser Maske überhaupt nicht !!! Total genial.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Article super, merci

      Le masque est très bien conçu Grace a la partie pour le nez ce masque occulte complètement la lumière, article super, merci

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Je recommande ce produit

      Produit excellent, ne fais pas mal au nez, couvre bien les yeux et ne laisse pas de marque.
      S'adapte a toutes les tetes.
      Prix raisonable
      Je recommande ce produit

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find.

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find. It's comfortable, snug, keeps all the light out, and good if someone wear's contacts because the padding underneath the eye prevents any pressure from being on the eye directly, hence, no more irritated eyes.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Die beste Augenmaske der Welt

      Die DeLuxe Augenmaske schaut nicht nur bequem aus, sie ist es auch. Sie ist sehr gut gefertigt und besteht aus einem hochwertigen Leder und ist zudem noch angenehm weich gepolstert. Diese Maske verdeckt komplett die Augen. Dank der Polsterung, die sich sanft auf die Augenlieder legt, hält man auch automatisch die Augen geschlossen. Das Tragegefühl der Maske ist wirklich sehr gut. Gerade für alle diejenigen die auf Isolation (Deprivation) stehen, aber die komplett geschlossenen Kopfmasken nicht mögen, ist diese Maske hier eine sehr gute Alternative.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Very well designed and crafted

      Very well designed and crafted, looked beautiful on my sub's face. the blindfold is cupped so the wearer can blink and keep their eyes open, but still lets through almost if not no light at all.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anatominen nahkainen silmänympärysnaamari - San Franciscon kokoelma

      Anatominen nahkainen silmänympärysnaamari - San Franciscon kokoelma

      San Francisco -mallistoon kuuluva nahkainen silmänaamari on yksi parhaista silmänaamareista! Tässä silmänaamarissa yhdistyvät mukavuus ja miellyttävä käyttömukavuus sekä korkea toiminnallisuus, ja se on vankan satulointityön tulos.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: