Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Spandex-naamarit

Uutiskirje

Fetissi naamio - Incognito - Light


Nauti täydellisestä anonymiteetistä seksin aikana laadukkaasta, yksikerroksisesta spandexista valmistetun mustan fetissi naamion avulla. Tämä fetissinaamari tarjoaa sinulle täydellisen istuvuuden ja täydellisen anonymiteetin, sillä kukaan ei voi tunnistaa sinua. Naamarissa on aukot suulle ja silmille.

Lisätietoja

6619/00

34,99 €


-10,00 €

24,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Fetissi naamio - Premium musta spandex naamio - Fetissi naamio valmistettu korkealaatuisesta spandexista - silmien ja suun aukolla varustettuna

    Nauti täydellisestä anonymiteetistä seksin aikana laadukkaasta, yksikerroksisesta spandexista valmistetun mustan fetissinaamarin avulla. Tämä fetissinaamari tarjoaa sinulle täydellisen istuvuuden ja täydellisen anonymiteetin, sillä kukaan ei voi tunnistaa sinua. Toisin kuin tavanomaisissa fetissinaamareissa, tässä naamarissa on laadukasta, käsintehtyä premium-spandexia, joka on erittäin mukava käyttää - ihanteellinen kaikille, jotka etsivät kevyempää vaihtoehtoa spandex-naamarimme kaksikerroksiselle versiolle.

    Mikä tekee tästä spandex-fetissinaamarista niin erityisen?

    Tämän pehmeän spandex-fetissinaamarin, jossa on silmien ja suun aukko, käyttömukavuus ei ole kiistaton ainoastaan ammattimaisessa BDSM-maailmassa, vaan myös aloittelijat arvostavat sitä. Erityistä tässä fetissinaamarissa on se, että se takaa ehdottoman anonymiteetin BDSM-session tai seksin aikana, jopa tässä kevyemmässä, yksikerroksisessa versiossa. Laadukas spandex-materiaali on tiukasti istuva ja peittää kasvonpiirteesi täysin, jotta voit uppoutua salaperäiseen rooliin. Silmien ja suun aukot mahdollistavat vuorovaikutuksen ja hengittämisen vapaasti menettämättä anonymiteettiäsi, joten tämä naamio sopii erinomaisesti BDSM-istuntoihin ja muihin eroottisiin seikkailuihin. Tämän fetissinaamarin avulla voit heittäytyä täysin fantasioihisi.

    Täydellinen istuvuus ja korkea käyttömukavuus:

    Jos lateksinaamarit ovat sinulle liian tiukkoja, tulet arvostamaan spandex-fetissinaamarimme keveyttä ja hengittävyyttä. Spandex-kuitu on erittäin joustavaa ja täysin hengittävää, mikä tekee naamioistamme niin mukavat käyttää. Tässä naamarissa on aukot silmille ja suulle, joten se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin fantasioihin. Jos haluat liukua passiiviseen rooliin seksin aikana, voit käyttää yhtä silmämaskistamme tai suukapulaa. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

    Hengittävä ja turvallinen: täydellinen fetissinaamari intensiivisiin BDSM-kokemuksiin!

    Yksikerroksisesta spandexista valmistettu käsintehty fetissi naamari tarjoaa korkeaa mukavuutta ja erinomaista ammattitaitoa. Kevyt, hengittävä materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, joten naamiota voi käyttää mukavasti pitkiäkin aikoja. Ilmaa läpäisevän kuidun ansiosta hengästymisen tai paniikin vaaraa ei ole - erityisen arvostettu etu erityisesti BDSM-aloittelijoille.

    MEO:n fetissinaamari - laadukas ja helppohoitoinen:

    Hienovaraisesti kiiltävä materiaali mukautuu täydellisesti pään ääriviivoihin, joten fetissinaamari istuu aina täydellisesti. Laadukas spandex-materiaali on erityisen mittapysyvää, joten naamio säilyttää muotonsa myös tiheän käytön jälkeen eikä veny. Fetissinaamari voidaan puhdistaa helposti pesukoneessa (30° käsinpesuohjelmalla).

    Monipuolisuutta ja laatua MEO:lta:

    MEO edustaa korkeaa laatua, ja tämä koskee myös spandex-fetissinaamioitamme. Tarjoamme laajan valikoiman fetissinaamioita eri malleissa ja väreissä, joten voit löytää juuri sinun mieltymyksiisi sopivan fetissinaamion. Etsitpä sitten klassista mustaa naamiota tai mieluummin epätavallista versiota - MEO:lta löydät täydellisen fetissinaamarin tarpeisiisi.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Not comfortable

    Cagoule assez petite et plutôt désagréable à porter. Tissu respirant et assez sexy au toucher. Mais sinon, service Meo impeccable !

      Arviointi 

      Very good

      Great material, very comfortable. A no brainer!

        Arviointi 

        Parfait

        Merci pour ce prix défiant toute concurrence ! Efficace et légère, à conseiller

        • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Le

        Wie immer bei Meo-Team ganz tolle Qualität. Sitz der Maske ist gut. Angenehm zu tragen und man schwitzt nicht unter diese Maske, wie zBsp bei Latex oder Leder.

        • 3 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Great hood to start with

        Perfect weight, not too heavy or too light!
        Great hood to start with, and feel good about your purchase.. great, easy wash, and perfect fit!
        Enjoy!

        • 1 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        perfect for my xtube videos

        It works where you do not want your identity to show,like on a xtube video.

        • 1 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen

        Sitzt angenehm eng an und ist ein angsteinflößender Hingucker bei Rollenspielen. Wirklich schöne Verarbeitung. Die Spandex-Haube trägt sich sehr angenehm und fühlt sich gut auf der Haut an.

        • 1 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        It's very easy to put on.

        My Master and I bought this for him to use on me. Delivery was swift, as always! It's very soft and stretchy material, doesn't irritate the face at all and it's very comfortable to wear. We use it with a blindfold underneath as I like to be totally blind, and he's going to try putting earphones on me so I can't hear what he's going to do to me next! It's also perfect to use with a ball gag so my master can shut me up when he wants and use my mouth when he wants. I highly recommend this product to anyone who wants to take bondage/sensory play to the next level.

        • 2 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Adaptable à toutes les têtes

        Correspond bien au descriptif. Le produit vaut son prix de vente.En résumé, une masque pour pas chère adaptable à toutes les têtes.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Has such a great feel to the material.

        Has such a great feel to the material. If you or your partner is wearing it, you'll love it! Looks incredible on a woman or a man, and perfect for bondage play

        • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Fetissi naamio - Incognito - Light

        Fetissi naamio - Incognito - Light


        Nauti täydellisestä anonymiteetistä seksin aikana laadukkaasta, yksikerroksisesta spandexista valmistetun mustan fetissi naamion avulla. Tämä fetissinaamari tarjoaa sinulle täydellisen istuvuuden ja täydellisen anonymiteetin, sillä kukaan ei voi tunnistaa sinua. Naamarissa on aukot suulle ja silmille.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: