Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

Nahka bondage gag

Tämä bondage gag on enemmän kuin vain klassinen BDSM gag - se on täydellinen lisävaruste mihin tahansa BDSM-istuntoon. Laadukkaasta nahasta valmistettu suukapula on MEO-myymälän myydyin BDSM-tuote, ja sitä käytetään lukuisissa BDSM-elokuvissa maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja

6239/00

32,99 €


-3,00 €

29,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä bondage gag on enemmän kuin vain klassinen BDSM gag - se on täydellinen lisävaruste mihin tahansa BDSM-istuntoon. Laadukkaasta nahasta valmistettu suukapula on MEO-myymälän myydyin BDSM-tuote, ja sitä käytetään lukuisissa BDSM-elokuvissa maailmanlaajuisesti. Asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat sitä, ja se on pysynyt muuttumattomana MEO:n perustamisesta lähtien, koska täydellisiä tuotteita ei tarvitse parantaa.

    Edut:

    • Äärimmäinen kontrolli: taidokkaasti muotoiltu suukapula estää tehokkaasti puhumisen ja voihkimisen. Suunaamari ja integroitu suukapula takaavat ehdottoman hiljaisuuden ja antavat hallitsevalle kumppanille täyden kontrollin.
    • Maksimaalinen käyttömukavuus: suukapula on täydellisesti muotoiltu ja valmistettu parhaasta nahasta, joka tarjoaa sekä kestävyyttä että maksimaalista käyttömukavuutta myös pidempien BDSM-sessioiden aikana.
    • Suosittu ja testattu: MEO-myymälän bestsellerinä ja monista BDSM-elokuvista tuttuna tämä suukapula on kohokohta, joka ei missään nimessä saisi puuttua.


    MEO:n bondage gag on myydyin tuote ja tunnettu kohokohta monista BDSM-elokuvista maailmanlaajuisesti. Asiakkaat arvostavat korkeaa laatua ja tehokasta gag-vaikutusta.

    Aidosta nahasta valmistettu ja metalliapplikaatioilla koristeltu suukapula yhdistää täydellisesti toiminnallisuuden ja estetiikan. Sisäisesti kiinnitetty suukapula estää käyttäjää puhumasta tai valittamasta. Tämä lisää alistumisen tunnetta ja tehostaa BDSM-kokemusta.

    Kokoa säädettävän päähihnan, jossa on solkikiinnitys, ansiosta suukapula voidaan mukauttaa minkä tahansa pään ympärysmitan mukaan, jotta se istuu aina turvallisesti ja mukavasti. MEO:n bondage-suukapula on välttämätön lisävaruste kaikkiin BDSM-istuntoihin.

    Täydellinen käsityötaito, parhaiden materiaalien käyttö ja todistettu toimivuus tekevät siitä BDSM-harrastajien ykkösvalinnan maailmanlaajuisesti.Lisätietoja:

    • Nahkainen bondage gag
    • Bestseller: MEO-verkkokaupan myydyin suukapula. Ihanteellinen kaikille, jotka etsivät laadukasta suukapulaa bondage-istuntoonsa.
    • Muotoilu: Suunaamari, jossa on suukapula ja säädettävä päähihna turvallisen istuvuuden takaamiseksi.
    • Materiaali: Valmistettu aidosta nahasta, jossa on metallisia applikaatioita, tämä nahkainen suukapula tarjoaa sekä kestävyyttä että mukavuutta.
    • Mukautettavuus: Säädettävä koko ja solkikiinnityksellä varustettu suukapula mukautuu käyttäjän yksilöllisesti.
    • MEO Shop tarjoaa laajan valikoiman suukapuloita ja muita BDSM-tuotteita kaikkiin mieltymyksiin ja fantasioihin. Käy MEO Shopissa ja tutustu suukapuloiden ja muiden korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden tarjoamiin moniin mahdollisuuksiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu erityyppisiä suukapuloita, kuten pehmustettuja nahkakapuloita, laadukkaita silikonikapuloita ja kestäviä neopreenikapuloita, jotka kaikki on kehitetty erityisesti erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. MEO:n suukapulat sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM-faneille. Ne eivät tarjoa ainoastaan mukavuutta ja turvallisuutta, vaan myös mahdollisuuden viedä seksi uudelle tasolle. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työstö takaavat suukapuloillemme pitkän käyttöiän ja miellyttävän tuntuman. Olipa kyse intiimeistä hetkistä kahdestaan tai intensiivisemmistä BDSM-sessioista, MEO Shopin suukapulat ovat monipuolisia ja aina rikkaus. MEO Shop tarjoaa suukapuloiden lisäksi laajan valikoiman muita BDSM-tuotteita, kuten bondage-köysiä, BDSM-kalusteita, silmänaamioita ja paljon muuta. Nämä tarvikkeet on sovitettu täydellisesti yhteen kattavan ja tyydyttävän BDSM-kokemuksen takaamiseksi. MEO Shop pitää laatua ja turvallisuutta erittäin tärkeinä, joten jokainen yksittäinen tuote täyttää korkeimmat standardit ja takaa turvallisen käytön.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Knebel

    Das kleine Blasmaul wird nicht gebraucht, soll aber trotzdem trainiert werden und damit noch Ruhe geben? Dann ist dieser Schwanzknebel genau das Richtige. Angenehmes Material, was gut ausfüllt, aber nicht zu hart im Mundraum ist und der verschluss ist auch wie immer solide und nicht irgenwie friemelig. Gute Erweiterung für die Knebelsammlung!

      Arviointi 

      This sort of reminds me of a really dirty pacifier, but I like i

      This sort of reminds me of a really dirty pacifier, but I like it!

        Arviointi 

        This is the 1st gag Master has put on me

        This is the 1st gag Master has put on me, and it's great! I love the feeling of having a cock filling my mouth- and being made to wear it for awhile is a wonderful reminderof my place as my Owner's slave.

          Arviointi 

          voll geil

          Die Mundmaske ist voll der Hammer da kann ich meinen Sklaven mit knebeln dann sagt der nur noch mmmpppppfffff

          • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
          Arviointi 

          Penis gag

          I have a penis gag my partner uses it on me I think there fantastic nothing like a bit of humiliatin to keep you quite

            Arviointi 

            Just right

            This is made of wonderful material which feels wonderful in your mouth. Just long enough and large enough to fill whole mouth, and feels glands on your tongue.
            This toy did not disappoint in any way.

              Arviointi 

              Intensely Enjoyable

              This gag comes in nice clear packaging, which is very discreet. The quality of this product is of a very high standard. I have to say that this gag is fantastic - it looks very classy - it is extremely well made and there is absolutely no taste to the mouthpiece at all.

              • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
              Arviointi 

              Satisfait

              Super. Comme convenu. Content de cet achat. Je le recommande vraiment a n'importe qui. Tres bon etat. Bonne qualite. Je suis tres satisfait.

                Arviointi 

                Er lutscht schön dran rum

                Hatte den Knebel nur bestellt weil mein Boy keinen Ball mochte. Am Anfang hatte er mit der Länge Probleme. Beim 3. Mal hatte er sich daran gewöhnt, fand es geil und lutscht jetzt schön dran rum. Verarbeitung gut. Gerne wieder

                • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Nahka bondage gag

                Nahka bondage gag

                Tämä bondage gag on enemmän kuin vain klassinen BDSM gag - se on täydellinen lisävaruste mihin tahansa BDSM-istuntoon. Laadukkaasta nahasta valmistettu suukapula on MEO-myymälän myydyin BDSM-tuote, ja sitä käytetään lukuisissa BDSM-elokuvissa maailmanlaajuisesti.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: