Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Kieli suukapula pallon kanssa

Tämän pallokikan kanssa ei siedetä mitään vastapuheita! Purunkestävästä silikonista valmistettu pallokieli on välttämätön lisä kaikkiin BDSM-myymälämme bondage-tuotteisiin. Tämä pallokieli tekee kantajastaan mykän halun kohteen ja varmistaa, että passiivinen kumppani on täysin aktiivisen kumppanin armoilla.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämän pallokikan kanssa ei suvaita mitään vastapuheita! Purunkestävästä silikonista valmistettu pallokieli on välttämätön lisä kaikkiin BDSM-myymälämme bondage-tuotteisiin. Tämä pallokieli tekee kantajastaan mykän halun kohteen ja varmistaa, että passiivinen kumppani on täysin aktiivisen kumppanin armoilla.

    Laadukas pallokapulamme tarjoaa lisäpotkua alistuvalle ja alistuvalle.Edut:

    • Täydellinen kovuus: musta pallo ei ole liian kova, ei liian pehmeä, ei liian pieni eikä liian suuri - täydellinen suukapula BDSM-yhteisön mukaan. Tämä tekee siitä yhden verkkokauppamme suosituimmista pallokapeista.
    • Joustava nahkahihna: Pallo suukapula on kiinnitetty joustavasti säädettävään nahkahihnaan, joka mukautuu täydellisesti mihin tahansa pään kokoon ja takaa turvallisen pidon.
    • Purentakestävä silikoni: Pallo on valmistettu laadukkaasta, purentakestävästä silikonista, joka on kestävää ja turvallista käyttää.


    Pallokapulan koko on valittavissa: halkaisija 40 mm tai 50 mm, mikä parantaa käyttömukavuutta ja mukautuvuutta. Pallo suukapula on kiinnitetty joustavasti säädettävään nahkahihnaan, joka mukautuu täydellisesti mihin tahansa pään kokoon ja takaa turvallisen pidon.

    Kokonaispituus on noin 58 cm, joten pallokieli mukautuu erilaisiin pään muotoihin ja ympärysmittoihin. Pallokielet ovat erityisen suosittuja BDSM-skenessä, sillä ne tarjoavat tehokkaan tavan sulkea alistuvan kumppanin suu ja estää näin häntä puhumasta. Tämä ominaisuus lisää voimattomuuden ja alistumisen tunnetta, mikä voi olla erittäin stimuloivaa molemmille kumppaneille. Pallokukot ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia.

    Ne koostuvat pyöreästä pallosta, joka asetetaan suuhun, ja säädettävästä hihnasta, joka asetetaan pään ympärille nopeaa ja turvallista käyttöä varten. MEO tarjoaa pallokapuloita eri kokoisina ja eri materiaaleista, jotta mukavuutta ja voimakkuutta voidaan räätälöidä. Pallokapulan visuaalinen viehättävyys vaikuttaa myös sen suosioon!

    Pallokengän tarjoama fyysisen rajoituksen ja aistien puutteen yhdistelmä tekee jokaisesta kosketuksesta ja käskystä intensiivisemmän ja jännittävämmän, rikastuttaen ja tehostaen BDSM-kokemusta molemmille kumppaneille. "DEVOTUS"-pallokengämme on olennainen lisävaruste jokaiseen BDSM-istuntoon, sillä se tarjoaa sekä mukavuutta että kontrollia. Täydellisen kovuutensa ja puremattoman silikonipallonsa ansiosta se on ihanteellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä ja tyydyttävää BDSM-kokemusta.

    Joustavasti säädettävä nahkahihna takaa täydellisen istuvuuden ja turvallisen otteen, mikä tekee tästä pallokukista yhden BDSM-myymälämme suosituimmista suukapuloista.Lisätietoja:

    • Pallokieli
    • Kihdyttimet aloittelijoille ja ammattilaisille
    • BDSM-myymälämme bestseller
    • Pallokapulan koko valittavissa: 40 tai 50 mm halkaisija
    • Kokonaispituus: n. 58 cm
    • Vastuullinen käsittely: Kuten kaikkien BDSM-tuotteiden kohdalla, turvallinen ja vastuullinen käsittely on tärkeää myös pallokiilojen kohdalla. Käyttäjän on voitava hengittää koko ajan, eikä sitä saa jättää ilman valvontaa pitkäksi aikaa.
    • Kommunikaatio: Ennen pallokapulan käyttöä on sovittava selkeistä signaaleista ja turvatoimista asianomaisten osapuolten kesken.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Würde es jederzeit wieder kaufen

    Super Preis/Leistungsverhältnis!! Echt super Qualität und sehr gut verarbeitet! Fühlt sich toll an und sind nach vielfachem Einsatz immer noch glücklich damit. .

      Arviointi 

      Great product

      Very well made - the ball is big enough to fill my mouth but not so big that it makes my jaw ache. Well made leather straps and a strong buckle for fastening into one of the many holes to hold the ball gag firmly in place. The ball is nicely heavy and gives an instant feeling of submission which pleases my partner as there's no longer any answering back. If I stay he also makes me wear it sometimes when an important rugby match is on as he enjoys the silence ... nowadays I go shopping and leave the ball gag for later !!

        Arviointi 

        5 stars

        Got this to silence my GF's moaning ways, and it worked!

          Kirjoita oma arvostelusi

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Kieli suukapula pallon kanssa

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Kieli suukapula pallon kanssa

          Tämän pallokikan kanssa ei siedetä mitään vastapuheita! Purunkestävästä silikonista valmistettu pallokieli on välttämätön lisä kaikkiin BDSM-myymälämme bondage-tuotteisiin. Tämä pallokieli tekee kantajastaan mykän halun kohteen ja varmistaa, että passiivinen kumppani on täysin aktiivisen kumppanin armoilla.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: