Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Suukapula

Uutiskirje

Suihinottokieli - SissyVibe™ - äärimmäinen nautinto sinulle ja kontrollin menetys kumppanillesi

Koe alistuva suihinotto SissyVibe™:n avulla, joka on erityisesti suuseksiä varten kehitetty BDSM-kieli. Deepthroat Ihanteellinen, jos haluat hemmotella kumppaniasi samalla kun luovut suun ja kurkun hallinnasta. SissyVibe™ vie teidät molemmat kauas ekstaasin rajojen yli ja johdattaa kumppanisi henkeäsalpaaviin orgasmeihin suuseksin aikana.

Lisätietoja

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Suihinottokieli - SissyVibe™ - äärimmäinen nautinto sinulle ja kontrollin menetys kumppanillesi

    Koe alistuva suihinotto SissyVibe™:n avulla, joka on erityisesti suuseksiä varten kehitetty BDSM-kieli suukapula. Deepthroat Ihanteellinen, jos haluat hemmotella kumppaniasi samalla kun luovut suusi ja kurkkusi hallinnasta. SissyVibe™ vie teidät molemmat kauas ekstaasin rajojen yli ja johdattaa kumppanisi henkeäsalpaaviin orgasmeihin suuseksin aikana.


    SissyVibe™- suukapulan avulla voit kokea jännittävän fantasian siitä, että annat kumppanillesi täyden hallinnan samalla, kun sinä vain passiivisesti nautit itsestäsi.

    Tärinät ja suukapulan avoin suun muotoilu varmistavat, että jokainen hetki koetaan erityisen intensiivisesti, kun suusi pysyy auki, valmiina palvelemaan. Tunne kontrollin luovuttamisesta ja täydellisestä antautumisesta kumppanisi tahtoon ei ainoastaan lisää kiihottumista, vaan antaa sinun myös elää alistumisen roolia täysillä. Siemennesteen nieleminen voi olla tämän antautumisen huipentuma - intiimi teko, jossa alistumisen tunne yhdistyy nautintoon ja syvään tyydytykseen.

    SissyVibe™:n tärkeimmät ominaisuudet:

    • blowjobTärinällä varustettu suukapula: SissyVibe™:n avulla annat kumppanillesi paljon enemmän kuin vain , annat hänelle täyden hallinnan suusi ja kurkkuusi! Pehmeä silikonikukko on varustettu joustavalla kielellä, joka tarjoaa intensiivisen kokemuksen kolmella nopeudella ja seitsemällä eri värähtelymallilla. Blowjob "Kielen" kuvioidut nystyrät tehostavat stimulaatiota ja tekevät jokaisesta kumppanisi peniksen kosketuksesta aivan erityistä nautintoa. Lyhyesti sanottuna: täydellinen yhdistelmä masturbaattoria (joka saa jokaisen miehen orgasmin) ja BDSM-salpaajaa.
    • Integroitu suusuoja: suukapula pitää suun leveästi auki ja suukapulan ympärysreuna estää hampaita koskemasta kumppanin peniksen varteen. Tämä pitää nautinnon sumeilemattomana ja molemmat kumppanit voivat keskittyä täysin nautintoon.
    • Avoin suun muotoilu: SissyVibe™:n avoimen muotoilun ansiosta kumppanisi voi tunkeutua suuhusi mielensä mukaan ja sinä menetät täysin kontrollin.
    • Säädettävä päähihna: Pään hihnassa on solki, joka takaa täydellisen istuvuuden. Halusitpa käyttää suukapulaa löysästi tai tiukasti, säädettävä päähihna varmistaa, että suukapula istuu täydellisesti ja pitää sen tukevasti suussasi. Päähihna voidaan jopa lukita riippulukolla. Riippulukko sisältyy toimitukseen.
    • Vesitiivis ja ladattava: SissyVibe™ on IPX7-sertifioitu, joten sitä voi käyttää suihkussa tai veden alla jopa 30 minuuttia ilman ongelmia. SissyVibe™ voidaan ladata hetkessä mukana toimitetulla USB-kaapelilla.


    Miksi SissyVibe™ BDSM-kukko on täydellinen valinta:

    Blowjob deepthroat Vaikka kumppanisi ei pitäisikään tai hänellä ei ole erityistä lahjakkuutta hyvään , SissyVibe™ -gag on täydellinen valinta. Halusi hän siitä tai ei, SissyVibe™ tekee jokaisesta täydellisen suihinottosuun. Gagin värinän ja avoimen suun muotoilun yhdistelmä takaa, että dominoiva mies saa joka kerta rahoilleen vastinetta - riippumatta siitä, kuinka kokematon kumppani on tässä lajissa.

    Nauti täydellisestä syväsuolesta: täydellinen EZ2SUCKin ja SissyVibe™:n avulla:

    SissyVibe™:n kanssa nautinnon tehostamiseksi suosittelemme MEO:n EZ2SUCK-suihketta. Blowjob Tämä erikoissuihke puuduttaa hellävaraisesti kurkun ja vähentää nielemisrefleksiä, joten siitä voi nauttia vieläkin intensiivisemmin. Vain muutamalla suihkauksella kurkun takaosaan, peniksen syvästä tunkeutumisesta tulee miellyttävä kokemus. Yhdessä SissyVibe™:n kanssa EZ2SUCK-suihke antaa sinulle mahdollisuuden luopua täysin hallinnasta ja antautua alistumaan. Täydellinen kaikille, jotka haluavat viedä suuseksin intensiteetin ja nautinnon uudelle tasolle!

    Vastustamaton tarjous:

    Voit tilata SissyVibe™-suukapulan yksittäin tai houkuttelevalla hintaedulla settinä, joka koostuu SissyVibe™-suukapulasta ja EZ2SUCK-suihkeesta. Setti tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän maksimaalista nautintoa ja intensiivisempiä kokemuksia varten.

    Lisätietoja:

    • SissyVibe™ suihinottokieli - äärimmäistä nautintoa sinulle ja kontrollin menetystä kumppanillesi
    • Säädettävä päähihna: ympärysmitta 42,5 cm - 61,5 cm
    • Päähihna voidaan lukita riippulukolla. Riippulukko sisältyy toimitukseen.
    • Kiinnityslenkin halkaisija: 4,6 cm
    • Materiaali: silikoni, muovi, vegaaninahka, metalli
    • Huomautus: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä vain vesipohjaista liukuvoidetta, esim. Aquameo. VERYCLEAN Puhdista suukapula käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja suihkeella, kuivaa ja säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
    • MEO:n EZ2SUCK-suihke on erityisesti kehitetty suihke, joka puuduttaa kurkun alueen vähentääkseen gag-refleksiä ja helpottaakseen syvempää tunkeutumista suuseksin aikana. Deepthroat Sitä käytetään usein tekemään mukavammaksi ja helpommaksi erityisesti ihmisille, joilla on vaikeuksia suuseksin kanssa. Suihke vaikuttaa nopeasti ja antaa suun ja kurkun olla rentoutuneempi ja avoimempi, mikä tekee koko kokemuksesta miellyttävämmän molemmille osapuolille.
    • EZ2SUCK suihkutetaan yleensä kurkun takaosaan ennen suuseksiä. Muutaman sekunnin kuluttua nukutusvaikutus alkaa vaikuttaa, mikä helpottaa nielemisrefleksin hallintaa ja mahdollistaa syvän tunkeutumisen. Suihke on suosittu väline pariskunnille, jotka haluavat parantaa suuseksitaitojaan, ja sitä voidaan käyttää erityisen hyvin yhdessä SissyVibe™:n kaltaisten tuotteiden kanssa täydellisen hallinnan ja nautinnon maksimoimiseksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Arviointi 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Arviointi 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Arviointi 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Suihinottokieli - SissyVibe™ - äärimmäinen nautinto sinulle ja kontrollin menetys kumppanillesi

            Suihinottokieli - SissyVibe™ - äärimmäinen nautinto sinulle ja kontrollin menetys kumppanillesi

            Koe alistuva suihinotto SissyVibe™:n avulla, joka on erityisesti suuseksiä varten kehitetty BDSM-kieli. Deepthroat Ihanteellinen, jos haluat hemmotella kumppaniasi samalla kun luovut suun ja kurkun hallinnasta. SissyVibe™ vie teidät molemmat kauas ekstaasin rajojen yli ja johdattaa kumppanisi henkeäsalpaaviin orgasmeihin suuseksin aikana.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: