Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

2B Sähköstimulaatiolaite, tullattaessa E-Stim Systems

2B-sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems on täydellinen BDSM-faneille, jotka haluavat tutkia kivun ja nautinnon vuorovaikutusta. Se tarjoaa 17 moodia, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuntemuksia hellävaraisesta voimakkaaseen. Kaksi kanavaa mahdollistaa tarkan ohjauksen ja äänitoiminto muuntaa äänet sähköimpulsseiksi!

Lisätietoja

3755/00

449,99 €


-120,00 €

329,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    2B™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä: koe äärimmäinen potku sähköstimulaation avulla.

    E-Stim Systems 2B™ sähköstimulaatiolaite on ehdoton laite kaikille, jotka haluavat tutustua BDSM:n maailmaan. Sen uskomattomien 17 moodin ansiosta voit kokea monenlaisia tuntemuksia hellävaraisesta äärimmäisen voimakkaaseen. 2 kanavaa tarjoavat vertaansa vailla olevaa tarkkuutta, upottaen sinut syvälle dominoinnin ja alistumisen maailmaan. Eikä siinä vielä kaikki! Äänenohjaus tarjoaa aivan uuden tason kiihottumiselle ja muuttaa äänet nautinnoksi tai kivuksi. Valmistaudu vapauttamaan himokkaimmat fantasiasi 2B™ sähköstimulaatiolaitteen avulla osoitteesta E-Stim Systems vapauttamaan!

    E-Stim-järjestelmät: nautinto, kipu, dominointi ja alistuminen

    2B™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems on BDSM-kontekstissa ominaista kivun ja nautinnon, dominanssin ja alistumisen yhdistelmä. 17 erilaista ohjelmatilaa tarjoavat erilaisia tuntemuksia lempeästä kutinasta voimakkaisiin impulsseihin ja kattavat eroottisen sähköstimulaation eri tasot. Dom Sub Kaksi itsenäistä kanavaa mahdollistaa useiden elektrodien tarkan hallinnan - täydellistä dominointileikkeihin, joissa voit muokata jokaisen tunteen haluamallasi tavalla, samalla kun nautit arvaamattomuuden jännityksestä. Ääni- ja stereokäsittely tarjoavat ainutlaatuisen ulottuvuuden, joka muuttaa äänet nautinnoksi tai kivuksi ja tehostaa alistumisen kokemusta. Turvallisuus on BDSM:ssä etusijalla, minkä vuoksi 2B™ fromE-Stim Systems täyttää tiukat turvallisuusstandardit ja on siksi luotettava väline kivun ja nautinnon, hallinnan ja alistumisen herkän tasapainon löytämiseen.

    2B™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä:

    2B™ sähköstimulaatiolaitteella, jonka valmistaja on E-Stim Systems E-Stim Systemse-stim-teknologian ihmeen, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010, astut innovatiivisen sähköstimulaation maailmaan. Tehostaan ja monipuolisuudestaan tunnettu 2B™-sähköstimulaatiolaite on sähköstimulaatioalan ehdotonta huippua.

    E-Stim Systemsin 2B™ sähköstimulaatiolaite: sähköstimulaatioteknologian huippu!

    2B™ -elektrostimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems ei ole vain yksi Estim-laite lisää; se on innovaatio jatkuvasti kehittyvässä sähköstimulaation maailmassa ja portti intensiivisen, hallitun nautinnon maailmaan tuntijoille, jotka tietävät, mitä haluavat: Parasta!

    E-Stim Systemsin 2B™-sähköstimulaatiolaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Suuri ohjelmavalikoima: 2B™ tarjoaa 17 ohjelmatilaa, mukaan lukien suositut "Pulse" ja "Continuous", joita täydentävät lisätoiminnot, kuten "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ja "Programmed Wave", jotka vievät eroottisen sähköstimulaation ekstaasin uusiin korkeuksiin.
    • Intuitiivinen näyttö ja hallintalaitteet: Selkeä, taustavalaistu LCD-näyttö antaa välitöntä palautetta laitteen toiminnasta, ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet tekevät laitteen käytöstä helppoa. Integroidun apunäytön avulla tilojen valinta on helppoa, ja taustavalo takaa hyvän luettavuuden myös yöllä.
    • Kaksi itsenäistä kanavaa: Täysin eristetyillä ulostulokanavilla, joista kullakin on oma säädin, 2B™ from E-Stim Systems mahdollistaa useiden bipolaaristen elektrodien samanaikaisen käytön, joita voidaan käyttää toisistaan riippumatta. Lähtö-LEDit ilmaisevat lähtötehon ja antavat siten visuaalisen merkin nykyisestä toiminnasta.
    • Join- ja triphase-tila: Innovatiivinen join-tila yhdistää molemmat kanavat yhteistä ohjausta varten, ja valinnainen 2B® "Triphase"-kaapelisarja alkaen E-Stim Systems mahdollistaa kolmiulotteiset sähköstimulaatiokokemukset.
    • Joustavuus virransyötössä: 2B™ alkaen E-Stim Systems saa virtansa 9 voltin paristosta, ja siihen voidaan syöttää virtaa erikseen saatavan verkkosovittimen kautta.
    • Ääni- ja stereokäsittely: Sisäänrakennettu mikrofoni, jossa on säädettävä herkkyys, yhdistettynä 3,5 mm:n stereotulon kautta tapahtuvaan todelliseen stereosignaalin käsittelyyn tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, kun laite on liitetty MP3-soittimeen: Äänisignaalit muunnetaan stimuloiviksi sähköstimulaatiokuvioiksi.
    • Digitaalinen linkkiliitäntä: Lisävarusteena saatavan Digital Link Interface -liitännän avulla sähköstimulaatiolaite voidaan liittää tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen USB:n kautta. Tämä mahdollistaa laiteohjelmistopäivitykset ja jopa kauko-ohjaustoiminnot Internetin kautta, joten 2B™ on aina ajan tasalla uusimman e-stimulaatioteknologian kanssa.
    • Turvallisuutta suunnittelun ansiosta: 2B™ alkaen E-Stim Systems on eurooppalaisten, brittiläisten ja yhdysvaltalaisten turvallisuusstandardien mukainen, ja siinä on lähtökanavien eristys, tehonrajoitus, pehmeän käynnistyksen ohjaus ja CE-merkintä, mikä korostaa turvallisuutta ja luotettavuutta.


    Yksi maailman tehokkaimmista sähköstimulaatiolaitteista

    Vuonna 2010 tapahtuneesta markkinoille tulostaan lähtien 2B™ from -laite on ollut E-Stim Systems on osoittautunut yhdeksi maailman tehokkaimmista ja monipuolisimmista sähköstimulaatiolaitteista. Jos haluat vain parasta, et tarvitse muuta kuin 2B™ from -laitteen E-Stim Systems. 2B™-laitteessa on 17 ohjelmatilaa, mukaan lukien suositut "Pulse"- ja "Continuous"-tilat, ja sitä on parannettu muutamalla lisävarusteella, jotka vievät sinut absoluuttiseen e-stimulaatiohurmioon.

    2B™ E-Stim Systemsiltä: Helppolukuinen LCD-näyttö ja yksinkertainen käyttö

    2B™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems on helppolukuinen, valaistu LCD-näyttö, joka näyttää koko ajan tarkalleen, mitä laite tekee, sekä yksinkertaiset ja helppokäyttöiset säätimet. Integroitu ohjenäyttö opastaa tilojen valinnassa, ja taustavalo takaa hyvän näkyvyyden pimeimmissäkin luolastoissa. Tilojen välillä vaihtaminen on yhtä helppoa kuin painikkeen painaminen ja nupin kääntäminen. Se on yksinkertaista. Se toimii - kuten kaikki E-Stim Systems.

    Riippumattomat lähtökanavat monipuoliseen käyttöön

    2B™:n kaksi ulostulokanavaa alkaen E-Stim Systems toimivat toisistaan riippumatta, ja kummallakin on oma ohjaimensa. Tämä tarkoittaa, että useita bipolaarisia elektrodeja voidaan käyttää samanaikaisesti ja ohjata toisistaan riippumatta. Lähtö-LEDit syttyvät suhteessa lähtötehoon, joten näet, mitä tapahtuu, vaikka et katsoisi päänäyttöä. "Join"-tilan avulla molemmat kanavat voidaan yhdistää toisiinsa, mikä tarjoaa sekä turvallisuutta että valvontaa. Kun E-Stim Systems 2B™-kaapelisarja (tuotenro 3810) saat vielä enemmän vaihtoehtoja. (Ajattele kolmiulotteista elektroseksiä!)

    Kaksi virtalähdevaihtoehtoa ja 0-100 %:n säätö - tyypillinen E-Stim Systems

    2B™-sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems saa virtansa 9 voltin paristosta. Jos kuitenkin tarvitaan enemmän tehoa tai riippumattomuutta paristoista, lisävarusteena saatavan E-Stim Systems lisävarusteena saatavaa verkkosovitinta (tuotenro 3758). Kaksi virtalähdevaihtoehtoa ja 0-100 %:n säätö varmistavat, että 2B™ alkaen E-Stim Systems ei koskaan lopu virta kesken, kun sillä on merkitystä. Pieni tehotaso on ihanteellinen sähköstimulaation aloittamiseen, kun taas suuri tehotaso tarjoaa todellista tehoa, joka tekee vaikutuksen jopa kaikkein intohimoisimpiin sähköstimulaation ystäviin - kaikki kuten tavallista 2B™ fromin kanssa E-Stim Systems.

    Musiikkiohjattu sähköstimulaatio, jossa E-Stim Systems

    Pidätkö musiikin kuuntelusta? 2B™-sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems on sisäänrakennettu mikrofoni, jossa on säädettävä herkkyys. Se tarjoaa myös todellisen stereokäsittelyn 3,5 mm:n stereotulon kautta. Kytke vain MP3-soittimesi ja nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta eroottisesta sähköstimulaatiosta stereoäänellä - yksinoikeudella osoitteesta E-Stim Systems.

    Valinnainen digitaalinen ohjaus ja päivitykset E-Stim Systems

    2B™ alkaen E-Stim Systems on lisävarusteena saatava Digital Link Interface (tuotenumero 3759/00), jonka avulla laitetta voidaan päivittää tai ohjata PC:ltä tai Macilta USB-yhteyden kautta. 2B™-laitetta on mahdollista ohjata jopa internetin kautta. Ohjelmistopäivitykset? Tietenkin! Osoitteessa E-Stim Systems olet aina ajan tasalla uusimman teknologian kanssa.

    Suunniteltu turvallisuus - tyypillistä E-Stim Systems

    Lähtökanavien erottelun, sisäänrakennetun tehonrajoittimen ja pehmeän käynnistyksen ohjauksen (laite käynnistyy aina nollasta, kun toimintatilaa vaihdetaan tai laite kytketään päälle) sekä suunnittelufilosofian ansiosta, jossa turvallisuus on etusijalla, 2B™ from E-Stim Systems täyttää kaikki tärkeimmät eurooppalaiset, amerikkalaiset ja brittiläiset turvallisuusstandardit, ja sillä on CE-merkintä.

    Äärimmäinen sähköstimulaatiokokemus E-Stim Systems

    2B™-sähköstimulaatiolaitteella 2B™ alkaen E-Stim Systems et osta vain Estim-laitetta, vaan täydellisen pääsyn sähköstimulaation maailmaan yhdeltä parhaista valmistajista. Varustettuna kaikella, mitä tarvitset päästessäsi heti alkuun, ja elinikäisellä valmistajan takuulla, laitteen E-Stim Systems

    asettaa uudet standardit sähköstimulaation alalla.Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Arviointi 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Arviointi 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Arviointi 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Kirjoita oma arvostelusi

            2B Sähköstimulaatiolaite, tullattaessa E-Stim Systems

            2B Sähköstimulaatiolaite, tullattaessa E-Stim Systems

            2B-sähköstimulaatiolaite, jonka valmistaja on E-Stim Systems on täydellinen BDSM-faneille, jotka haluavat tutkia kivun ja nautinnon vuorovaikutusta. Se tarjoaa 17 moodia, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuntemuksia hellävaraisesta voimakkaaseen. Kaksi kanavaa mahdollistaa tarkan ohjauksen ja äänitoiminto muuntaa äänet sähköimpulsseiksi!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: