Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö - NoPacha Eternal Lock - Alkuperäinen MEO Saksasta

NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö on yksi parhaista siveysvöistä pitkäaikaiseen siveyteen ja yksi suosituimmista tuotteista BDSM-yhteisössä maailmanlaajuisesti. Turvallisuuden, mukavuuden ja estetiikan kannalta erinomaisilla ominaisuuksillaan se on kehitetty erityisesti kuukausia kestävään siveyssuhteeseen - mukavuudesta tai hygieniasta tinkimättä.

Lisätietoja

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Yksi parhaista siveysvöistä pitkäaikaiseen siveyteen

    NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö on yksi parhaista siveysvöistä pitkäaikaiseen siveydenpitoon ja yksi suosituimmista tuotteista BDSM-yhteisössä maailmanlaajuisesti. Turvallisuuden, mukavuuden ja estetiikan kannalta erinomaisilla ominaisuuksillaan se on kehitetty erityisesti kuukausia kestävään siveyssuhteeseen - mukavuudesta tai hygieniasta tinkimättä.

    NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö: turvallisuus ja mukautuvuus

    NoPacha™-astmavyön erityispiirteenä on Eternal Lock Siveysvyön erityispiirre on säädettävä penisrengas, jonka halkaisijan voi säätää 32 mm:stä 50 mm:iin. Se on kiinnitetty erityisellä työntökiinnitystapilla, joka voidaan avata vain vastaavalla avaimella. Sivuttaiset tuuletusraot peniksen varren varrella sekä ylimääräiset tuuletusaukot ja rako peniksen terskan alueella takaavat optimaalisen hygienian ja mukavuuden - edes virtsaaminen ei ole ongelma siveysvyön kanssa.

    Siveysvyö, jossa on anatomisesti täydellinen istuvuus ja erinomainen muotoilu

    Anatomisesti täydellisen istuvuuden ja vain 265 gramman painon ansiosta NoPacha™ Eternal Lock Korkealaatuisesta kromatusta metallista valmistettu siveysvyö asettaa uudet standardit laadulle ja muotoilulle. Kukkarengas ja häkki on kiinnitetty tiukasti toisiinsa, mikä takaa helpon käsittelyn ja turvallisen istuvuuden.

    NoPacha-tuotemerkin laatu ja estetiikka

    NoPacha™ Eternal Lock on perinteisen saksalaisen NoPacha-tuotemerkin malliesimerkki ja tekee vaikutuksen paitsi toiminnallisuudellaan myös esteettisesti miellyttävällä muotoilullaan. Tässä siveysvyössä yhdistyvät turvallisuus, mukavuus ja estetiikka korkeimmalla tasolla.

    Siveysvyön helppo puhdistaminen ja käyttö

    Hyvin harkitun muotoilunsa ansiosta NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyötä ei tarvitse irrottaa puhdistusta varten. Voit käydä suihkussa siveysvyö päällä ilman ongelmia - huuhtele vain huolellisesti ja anna kuivua hyvin. INSTACLEAN Kun siveysvyötä ei käytetä, suosittelemme sen puhdistamista suihkeellamme maksimaalisen hygienian varmistamiseksi. PlowBoy-geelimme, joka on rikastettu D-vitamiinilla ja aloe veralla ja joka tarjoaa hellävaraista ihonhoitoa, soveltuu peniksen hoitoon sen ollessa päällä.

    Lisätietoja:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Metallinen siveysvyö.
    • Siveysvyö miehille.
    • Mitat: Penishäkin sisähalkaisija 35 mm ja 43 mm, ulkohalkaisija 40 mm ja 48 mm. Penishäkin sisäpituus 69 mm. Kokonaispituus 92 mm, säädettävä penisrenkaan sisähalkaisija 32-50 mm.
    • Paino: noin 265 grammaa
    • Materiaali: korkealaatuinen metalli, kromattu pinta.
    • NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö ei ole vain laadukas siveyslaite miehille, vaan myös esteettinen asuste, joka vetoaa aisteihin ja innostaa mielikuvitusta.
    • Siveysvyön hienostunut muotoilu tekee siitä ihanteellisen BDSM-lisävarusteen roolileikkeihin, joissa valta ja alistuminen ovat keskiössä. Se toimii miehen siveyden takaajana ja on merkki omistautumisesta kumppanille. NoPacha™-ristivyön kantaja Eternal Lock kantaja joutuu maailmaan, jossa kontrollista luovutaan ja himo hillitään - aistillinen haaste, joka voi vahvistaa kumppanien välistä tunnesuhdetta.
    • Käytännössä siveysvyö tarjoaa täydellisen tasapainon tiukkuuden ja mukavuuden välillä tarkkojen säätömahdollisuuksiensa ja vankan mutta anatomisen rakenteensa ansiosta. NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö on monipuolinen sekä kotona että BDSM-yhteisön tapahtumissa, joissa se herättää huomiota ja on puheenaihe.
    • Siveysskenaariot saavat uuden esteettisen ulottuvuuden NoPacha™-vyön avulla Eternal Lock lisää uuden ulottuvuuden esteettisyyteen ja turvallisuuteen. Olipa kyse lyhytaikaisista skenaarioista tai osana pitkäaikaista valtapeliä, tämä siveysvyö on kehitetty täyttämään vaativien BDSM-rakastajien vaatimukset. NoPacha™:n avulla Eternal Lock valitset siveysvyön, joka ei ainoastaan heijasta mieltymyksiäsi vaan keskittyy myös kestävyyteen ja laatuun.
    • Tutustu myös eksklusiiviseen CUMELOT-sarjaamme, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan voimakkaasti eturauhasta ja johtamaan passiiviset miehet vertaansa vailla olevaan pakkoorgasmin saamiseen ilman erektiota. Keyholder Pakko kaikille dominoiville, jotka haluavat olla koko ajan hallinnassa.
    • MEO, Cumelot, NoPacha ja PlowBoy ovat saksalaisen MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Siveysvyö - NoPacha Eternal Lock - Alkuperäinen MEO Saksasta

    Siveysvyö - NoPacha Eternal Lock - Alkuperäinen MEO Saksasta

    NoPacha™ Eternal Lock Siveysvyö on yksi parhaista siveysvöistä pitkäaikaiseen siveyteen ja yksi suosituimmista tuotteista BDSM-yhteisössä maailmanlaajuisesti. Turvallisuuden, mukavuuden ja estetiikan kannalta erinomaisilla ominaisuuksillaan se on kehitetty erityisesti kuukausia kestävään siveyssuhteeseen - mukavuudesta tai hygieniasta tinkimättä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: