Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anaalitulppa tärinällä

HamePerfect Probe osoitteesta Calexotics on perimmäinen anaalitulppa värinällä, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin!

Lisätietoja

10044/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonominen muotoilu tarkkaa stimulaatiota varten

    Bottom Rock Perfect Probe osoitteesta Calexotics on äärimmäinen tärinällä varustettu anaalitulppa, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin! Ergonomisen muotonsa ansiosta tärinällä varustettu anaalitulppa mukautuu täydellisesti kehon sisäiseen anatomiaan ja tarjoaa mukavuuden lisäksi myös tehokasta ja voimakasta anaalistimulaatiota.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 värinätilaa rajattomaan nautintoon

    10 intensiivisen toiminnon, kuten tärinän, pulsaation ja eskalaation, ansiosta mm Perfect Probe tarjoaa laajan valikoiman stimulaatiovaihtoehtoja. Jokainen asetus tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja antaa sinulle mahdollisuuden säätää intensiteettiä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Saumattomat siirtymät tilojen välillä tekevät jokaisesta käytöstä uuden seikkailun.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikonia, vedenpitävä ja käyttäjäystävällinen

    Bottom Laadukkaasta silikonista valmistettu ja täysin vedenpitävä IPX7-standardin mukainen Rock tarjoaa seuraavat ominaisuudetPerfect Probe Tarjoaa joustavuutta tutkimiseen makuuhuoneen ulkopuolella - olipa kyse sitten suihkusta tai kylpyammeesta. Sisäänrakennettu muistisiru muistaa viimeksi käytetyn asetuksen ja käynnistää peppupistokkeen juuri siitä, mihin jätit sen seuraavalla kerralla. Käytännöllisen matkalukon avulla pistoketta voi säilyttää turvallisesti ja huomaamattomasti myös matkoilla.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Pitkä käyttöaika ja helppo käsittely

    Bottom Rock Perfect Probe ladataan USB:n kautta, ja se tarjoaa jopa 80 minuuttia stimulaatiota korkeimmalla asetuksella tai 100 minuuttia matalimmalla asetuksella vain 1,5 tunnin latauksen jälkeen. Nykyaikaisen tekniikkansa ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta Perfect Probe ihanteellinen seksilelu intensiivisiin ja pitkäkestoisiin nautinnon hetkiin.

    Bottom CalExotic Rockin puhdistus ja hoito Perfect Probe

    Jokaisen käytön jälkeen sinun tulee puhdistaa Perfect Probe puhdistaa se perusteellisesti. VERYCLEAN Käytä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai Toy Cleaner -lelupuhdistustarvettamme maksimaalisen hygienian saavuttamiseksi. Muista kuivata seksilelu kokonaan pesun jälkeen, etenkin jos sitä on käytetty vedessä.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Oikea liukuaine

    Bottom Parhaan kokemuksen saamiseksi Rockin kanssa Perfect Probe suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo-liukuvoidettamme. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita seksilelun materiaalin suojaamiseksi ja sen käyttöiän pidentämiseksi.

    Calexotics - Innovatiivisten seksilelujen markkinajohtaja

    Perustamisestaan lähtien vuonna 1994 Calexotics on edustanut laadukkaita ja innovatiivisia seksileluja. Sen vankkumaton sitoutuminen laatuun, turvallisuuteen ja teknologiseen kehitykseen on tehnyt Calexotics yhdeksi maailman johtavista seksilelujen valmistajista. Tuotteet Calexotics tuotteet tarjoavat ensiluokkaisen kokemuksen ja ovat tunnettuja kestävyydestään ja helppokäyttöisyydestään.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Good

    Not too big and gets pretty small towards the tip. Normal charging speed and duration, simple effective design, silicone for comfort, and decent quality for the price.

      Arviointi 

      Die Vibration ist ein Traum

      Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

        Arviointi 

        Buttplug

        Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anaalitulppa tärinällä

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anaalitulppa tärinällä

          HamePerfect Probe osoitteesta Calexotics on perimmäinen anaalitulppa värinällä, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: