Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - anaalitulppa tärinällä

Bottom Rock Perfect Probe alkaenCalexotics on äärimmäinen tärinällä varustettu anaalitulppa, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin!

Lisätietoja

10044/00

saatavilla

    Lisätietoja

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Ergonominen muotoilu tarkkaa stimulaatiota varten

    Bottom Rock Perfect Probe alkaenCalexotics on äärimmäinen tärinällä varustettu anaalitulppa, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin! Ergonomisen muotonsa ansiosta tärinällä varustettu anaalitulppa mukautuu täydellisesti kehon sisäiseen anatomiaan ja tarjoaa mukavuuden lisäksi myös tehokasta ja voimakasta anaalistimulaatiota.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - 10 värähtelymoodia rajattomaan nautintoon

    10 intensiivisen toiminnon, kuten tärinän, pulsaation ja eskalaation, ansiosta Perfect Probe tarjoaa laajan valikoiman stimulaatiovaihtoehtoja. Jokainen asetus tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja antaa sinulle mahdollisuuden säätää intensiteettiä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Saumattomat siirtymät tilojen välillä tekevät jokaisesta käytöstä uuden seikkailun.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Silikoni, vedenpitävä ja käyttäjäystävällinen

    Bottom Laadukkaasta silikonista valmistettu ja IPX7-standardin mukaisesti täysin vedenpitävä Rock Perfect Probe tarjoaa joustavuutta tutkimiseen makuuhuoneen ulkopuolella - olipa kyseessä sitten suihku tai kylpyamme. Sisäänrakennettu muistisiru muistaa viimeksi käytetyn asetuksen ja käynnistää peppupistokkeen juuri siitä, mihin jätit sen seuraavalla kerralla. Käytännöllisen matkalukon avulla pistoketta voi säilyttää turvallisesti ja huomaamattomasti myös matkoilla.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Pitkä käyttöaika ja helppo käsittely

    Bottom Rock Perfect Probe ladataan USB:n kautta, ja se tarjoaa jopa 80 minuuttia stimulaatiota korkeimmalla asetuksella tai 100 minuuttia matalimmalla asetuksella vain 1,5 tunnin latauksen jälkeen. Nykyaikaisen teknologiansa ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta Perfect Probe on ihanteellinen seksilelu intensiivisiin ja pitkäkestoisiin nautinnon hetkiin.

    Bottom CalExotic Rock Perfect Probe -laitteen puhdistus ja hoito

    Perfect Probe kannattaa puhdistaa huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. VERYCLEAN Käytä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai Toy Cleaner -lelupuhdistustarvettamme maksimaalisen hygienian saavuttamiseksi. Muista kuivata seksilelu kokonaan pesun jälkeen, etenkin jos sitä on käytetty vedessä.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Oikea voiteluaine

    Bottom Parhaan kokemuksen saamiseksi Rock Perfect Sonden kanssa suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo-liukuvoidettamme. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita seksilelun materiaalin suojaamiseksi ja sen käyttöiän pidentämiseksi.

    Calexotics - Innovatiivisten seksilelujen markkinajohtaja

    Perustamisestaan lähtien vuonna 1994 Calexotics on edustanut laadukkaita ja innovatiivisia seksileluja. Sen vankkumaton sitoutuminen laatuun, turvallisuuteen ja teknologiseen edistykseen on tehnyt Calexotics yhdeksi maailman johtavista seksilelujen valmistajista. Tuotteet Calexotics tuotteet tarjoavat ensiluokkaisen kokemuksen ja ovat tunnettuja kestävyydestään ja helppokäyttöisyydestään.

    Lisätietoja:

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Arviointi 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - anaalitulppa tärinällä

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - anaalitulppa tärinällä

        Bottom Rock Perfect Probe alkaenCalexotics on äärimmäinen tärinällä varustettu anaalitulppa, joka tarjoaa sinulle tarkkaa ja voimakasta anaalistimulaatiota aivan uudella tasolla! Täydellinen kaikille, jotka etsivät intensiivistä nautintoa ja tarkkaa hallintaa - pakollinen tuote todellisiin nautinnon hetkiin!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: